Moderator: BACHMATsforanemroda
Ja mam poważne wątpliwości czy to dobry kierunek.Ania W pisze:To znaczy?Darek pisze: Widze, ze zaczyna iść to w dobrym kierunku.
Taki tytuł, jaka informacjaAnia W pisze:Jaki tytuł wątku![]()
Dokładnie to chłop, który jest sędzią międzynarodowym, także sędzią pracy więc nie taki pierwszy lepszyDanuta pisze: Na razie info wygląda tak, jak doniesienie: jedna baba drugiej babie... o, przepraszam, jeden chłop...![]()
Parafrazując, póki co wiemy, że pan A. Brabletz powiedział, że np. tropowce są be, a dzikarze cacy![]()
Myślę, że dywagacje dotyczyły głównie przyznawania certyfikatu użytkowości....i wszystkiego z czym się on wiążeDanuta pisze: Ale nie wiadomo do końca co ma być tym warunkowane: startowanie w klasie użytkowej? przyznawanie tytułów użytkowych (CPC, CACIT, itp)? przyznawanie tytułu interchampiona? którego? itd... dowolne dywagacje...![]()
Wielki szacun dla obojga...Ania W pisze:Dokładnie to chłop, który jest sędzią międzynarodowym, także sędzią pracy więc nie taki pierwszy lepszy
"Baba" z resztą też![]()
Właśnie... "myślę,"..... Nie: "wiem" ...Ania W pisze:Myślę, że (...)
I tego się będę trzymaćAnia W pisze:Ale faktycznie wątek wystawy częstochowskiej nie jest najlepszym miejscem na takowe
Kasiu też będę w Poznaniu i to bez balastu w postaci psa więc może razem z Tobą będę atakować pana B. o wiedzę w tym temacie!!!qzia pisze:Jak okoliczności będą sprzyjające i Bóg da to w niedzielę zagaję pana B. co i jak? Sama jestem ciekawa.
Sądzę, że rozważania Kartezjusza na temat bytu nie obejmują zagadnień pieskiej użytkowościAnia W pisze:Najważniejsze że 'myślę, więc jestem" a nie "wiem, więc jestem"![]()