Czekan (Ułan Na Tropie) i Tara (Gończy Śląski :D )
Re: Czekan (Ułan Na Tropie) i Tara (Gończy Śląski :D )
Jutro mija tydzień jak Czekan jest u mnie. Wygląda na to, że Tara już sobie poradziła z nową sytuacją. Psy potrafią leżeć blisko siebie i jeść gryzaki, nikt się nie spina, nikt nie warczy, jest spokój i relaks 

- Załączniki
-
- IMG_1170.JPG (57.47 KiB) Przejrzano 1637 razy
Będzie coraz lepiej
Tara to niby taka niezadowolona ale jak jakiś kudłaty podniesie łapę na młodego to zobaczysz jak go pogoni

Tara to niby taka niezadowolona ale jak jakiś kudłaty podniesie łapę na młodego to zobaczysz jak go pogoni

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
W kupie zawsze raźniej.
Witamy pięknego ogarka i jego nową ciotkę.

Najlepiej ułożone na kocykuqzia pisze:Psy piękne i jakie dobrze ułożone![]()

Wszyscy siedzą -ogar stoi...ale przecież nie będzie podporządkowywał się tłumowi

witamy ogarowo:):)
be the person your dog thinks you are
- Marta A
- Gadu-Gadu: 0
Aaale super! Swietne zdjęcia! Major Ugryź zazdrości braciszkowi życia towarzyskiego 

Marta A może - jeśli oczywiście mielibyście ochotę, odwiedzimy kiedyś i Was 
Bywamy na suwalszczyźnie co najmniej raz do roku - rodzinne strony mojej mamy, najpierw wieś Postawelek, potem Suwałki, a teraz zwykle zatrzymujemy się w Gawrych Rudzie (fajne noclegi i bez problemów z psem
)
Pozdrawiamy Ugryzia - Majora!

Bywamy na suwalszczyźnie co najmniej raz do roku - rodzinne strony mojej mamy, najpierw wieś Postawelek, potem Suwałki, a teraz zwykle zatrzymujemy się w Gawrych Rudzie (fajne noclegi i bez problemów z psem

Pozdrawiamy Ugryzia - Majora!
- Marta A
- Gadu-Gadu: 0
OO, Postawelek
To 5 minut drogi od nas
Zapraszamy i już czekamy! Można nawet na noc - mamy dwa wolne pokoje na górze, osobną łazienkę i kuchnię 

Witaj Czekan z obstawą.
Rozgość się tu.
PS w Gawrych Rudzie jest Ogar ale w kojcu niezbyt szczęśliwy.
Rozgość się tu.
PS w Gawrych Rudzie jest Ogar ale w kojcu niezbyt szczęśliwy.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
W Gawrych Rudzie to tylko noclegi, znalazłem tam prywatny pensjonat, właściciel - starszy gość, kiedyś polował, bardzo przyjaźnie nastawiony do psów, nie robi żadnych problemów. Na ścianach w całym domu wiszą skóry z dzika, co za pierwszym razem wzbudziło ogrooomne zainteresowanie Tary 
W tym roku prawdopodobnie już się nie uda, ale zapewne w przyszłym odwiedzimy suwalszczyznę to i brata Ugryzia Majora odwiedzimy
A tak wracając do bloga to kilka nowinek:
- Tara już całkowicie zaakceptowała Czekana, atmosfera w mieszkaniu już przyjazna a i ja jakoś mniej zmęczony chodzę
- Czekan ma pęcherz ze stali
- byłem absolutnie pewny, że dziś po ponad 9 godzinach (tak wyszło niestety
) w klatce wyciągnę z niej mokrego i lepkiego psa. Ale nie - dał radę, nawet zdążyliśmy wyjść na zewnątrz
- Czekan uczy się jak błyskawica. Nawet Tara zaczęła szybciej reagować na polecenia - konkurencja pokarmowa
I muszę powiedzieć, że mam 2 super psy
Pozdrawiamy!

W tym roku prawdopodobnie już się nie uda, ale zapewne w przyszłym odwiedzimy suwalszczyznę to i brata Ugryzia Majora odwiedzimy

A tak wracając do bloga to kilka nowinek:
- Tara już całkowicie zaakceptowała Czekana, atmosfera w mieszkaniu już przyjazna a i ja jakoś mniej zmęczony chodzę

- Czekan ma pęcherz ze stali

- Czekan uczy się jak błyskawica. Nawet Tara zaczęła szybciej reagować na polecenia - konkurencja pokarmowa

I muszę powiedzieć, że mam 2 super psy

Pozdrawiamy!