Teraz Polska :)
Re: Teraz Polska :)
Nie, bardziej na południe i trochę na wschód 

ciężko idzie, bo AGATA nie weszła do gry hihi 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Może damy radę.. jeśli pojawi się jakaś podpowiedź:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Podpowiedź:
Zamek znajduje się na trasie z Janowa do Warszawy
Zamek znajduje się na trasie z Janowa do Warszawy

Liw. Zamek w Liwie.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Dobrze 

Ufffff:) Brawa dla Robertka mojego:) Ja się poddałam a on szukał aż znalazł. Dlatego teraz zagadka od niego:)
- Załączniki
-
- WPolsce.jpg (184.9 KiB) Przejrzano 1357 razy
Nie....
Oto podpowiedź:
To ... schronisko leży nad jeziorem które ma identyczną nazwę jak....to "coś" spożywane z roladą oraz kluskami śląskimi.
Do schroniska prowadzi niebieski szlak rowerowy, położony nad rzeką....Schronisko powstało w 1950 roku na miejscu zbudowanej w 1927 gospody. Początkowo bardzo popularne, później praktycznie nieodwiedzane z powodu zanieczyszczenia rzeki.
Oto podpowiedź:
To ... schronisko leży nad jeziorem które ma identyczną nazwę jak....to "coś" spożywane z roladą oraz kluskami śląskimi.
Do schroniska prowadzi niebieski szlak rowerowy, położony nad rzeką....Schronisko powstało w 1950 roku na miejscu zbudowanej w 1927 gospody. Początkowo bardzo popularne, później praktycznie nieodwiedzane z powodu zanieczyszczenia rzeki.