przepiszę z katalogu
Program wystawy niedziela 10 marzec
Konkurs Młody Prezenter
Konkurencje Finałowe
bis Baby
Bis Szczeniak
bis Weteranów
bis Młodzieży
Najpiękniejszy Pies Oddziału Przemyśl
Grupa I
Grupa III
Grupa IV
Grupa VII
grupa IX
Grupa X
Bis Wystawy
i powiedzcie mi gdzie tu jest o bisie ras polskich????? Dokładnie z TYM katalogiem poszłam do sekretariatu w którym zebrało się najpierw konsylium 2 panów i telefonicznie wezwali kolejnego (czyli 3 ich było) i stwierdzili, że "oddziałowi nie opłaca się robić bisa ras polskich".
KWPR Jarosław 9-10. 03. 2013
Moderator: BACHMATsforanemroda
- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: KWPR Jarosław 9-10. 03. 2013
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

Magda, gratulacje
, a o Bisie to powinna Ci intuicja podpowiedzieć 
Gratulacje też dla pozostałych uczestników!

Gratulacje też dla pozostałych uczestników!
Byleby w sercu ciągle maj!
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Jarosław to najbardziej denna wystawa w całej Polsce chyba
pamiętam czasy jak była jednodniowa...wyobraźcie sobie ten smród....
Przemyśl nie lepszy tyle, że na stadionie...ale też nikt nic nie wie

pamiętam czasy jak była jednodniowa...wyobraźcie sobie ten smród....
Przemyśl nie lepszy tyle, że na stadionie...ale też nikt nic nie wie

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Oj Magda, Magda
bo to się idzie i nie pyta grzecznie jak panienka, tylko się idzie i mówi, że ja tu jestem BOG VI i proszę klucze od pokoju co mam w nim spać. I kiedy na rasy polskie mam się stawić bo ja tu ogar jestem polski, proszę ja cie. I pytasz: na kogo pan z taksówki, która wracasz, ma fakturę wystawić. I git. A jak Ty grzecznie jak blodynka i to pewnie w tym swoim kontuszu czerwonym
przepraszasz, że żyjesz to Cię trzej panowie spławili.

I nam kurcze taki BIS ogarowy koło nosa przeszedł. Następnym razem proś starsza koleżankę o pomoc albo wysyłaj Kubę z zapytaniem. On to każdego tak skołuje, że specjalnie by BISa ras polskich dla Ciebie zrobili.

I nam kurcze taki BIS ogarowy koło nosa przeszedł. Następnym razem proś starsza koleżankę o pomoc albo wysyłaj Kubę z zapytaniem. On to każdego tak skołuje, że specjalnie by BISa ras polskich dla Ciebie zrobili.

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
qzia pisze:Oj Magda, Magdabo to się idzie i nie pyta grzecznie jak panienka, tylko się idzie i mówi, że ja tu jestem BOG VI i proszę klucze od pokoju co mam w nim spać. I kiedy na rasy polskie mam się stawić bo ja tu ogar jestem polski, proszę ja cie. I pytasz: na kogo pan z taksówki, która wracasz, ma fakturę wystawić. I git. A jak Ty grzecznie jak blodynka i to pewnie w tym swoim kontuszu czerwonym
przepraszasz, że żyjesz to Cię trzej panowie spławili.
![]()
I nam kurcze taki BIS ogarowy koło nosa przeszedł. Następnym razem proś starsza koleżankę o pomoc albo wysyłaj Kubę z zapytaniem. On to każdego tak skołuje, że specjalnie by BISa ras polskich dla Ciebie zrobili.![]()
się ośmiałam...dzięki za poprawę humorku dzisiejszego

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
oj wiecie - nie ostatni bis jeszcze (obiecuję stanąć na bisach za granicami PL - tylko muszę kasy ciut uzbierać, więc to chwilę potrwa).
Ja pierwszego dnia jestem grzeczna dziewczynka, gorzej jest potem, ale pierwszą dobę się trzymam. Ale potem jak już jęzor puszczę w ruch to drzazgi idą - wolę jednak aby mnie nikt w takim stanie nie znał
ale fakt - to nie ja powinnam się dopominać o różne sprawy - to w końcu rola organizatorów aby pilnowali imprezy (żeby nie było - organizowałam wiele imprez typu festiwale piosenek Wojtka Bellona czy Festiwal Kolędniczy i to nam organizatorom zależało na frekwencji zarówno na publiczności jak i na scenie i o to dbaliśmy i każdy z gości wiedział gdzie ma spać i kiedy jedzenie).
a co do smrodu na wystawie to fakt - przepocone trampki + psie smrody. Najgorzej było wyjśc na zewnątrz a potem wrócić - aklimatyzacja trwała kilka dobrych minut, choć my sobie znaleźliśmy miejscówkę zaraz przy wejściu - tam klimat był ciut delikatniejszy, ale trampki waliły też i tam.
Ja pierwszego dnia jestem grzeczna dziewczynka, gorzej jest potem, ale pierwszą dobę się trzymam. Ale potem jak już jęzor puszczę w ruch to drzazgi idą - wolę jednak aby mnie nikt w takim stanie nie znał

ale fakt - to nie ja powinnam się dopominać o różne sprawy - to w końcu rola organizatorów aby pilnowali imprezy (żeby nie było - organizowałam wiele imprez typu festiwale piosenek Wojtka Bellona czy Festiwal Kolędniczy i to nam organizatorom zależało na frekwencji zarówno na publiczności jak i na scenie i o to dbaliśmy i każdy z gości wiedział gdzie ma spać i kiedy jedzenie).
a co do smrodu na wystawie to fakt - przepocone trampki + psie smrody. Najgorzej było wyjśc na zewnątrz a potem wrócić - aklimatyzacja trwała kilka dobrych minut, choć my sobie znaleźliśmy miejscówkę zaraz przy wejściu - tam klimat był ciut delikatniejszy, ale trampki waliły też i tam.
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;