KWPR Jarosław 9-10. 03. 2013

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
panbazyl
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: KWPR Jarosław 9-10. 03. 2013

Post autor: panbazyl »

przepiszę z katalogu

Program wystawy niedziela 10 marzec
Konkurs Młody Prezenter
Konkurencje Finałowe
bis Baby
Bis Szczeniak
bis Weteranów
bis Młodzieży
Najpiękniejszy Pies Oddziału Przemyśl
Grupa I
Grupa III
Grupa IV
Grupa VII
grupa IX
Grupa X
Bis Wystawy

i powiedzcie mi gdzie tu jest o bisie ras polskich????? Dokładnie z TYM katalogiem poszłam do sekretariatu w którym zebrało się najpierw konsylium 2 panów i telefonicznie wezwali kolejnego (czyli 3 ich było) i stwierdzili, że "oddziałowi nie opłaca się robić bisa ras polskich".
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Magda, gratulacje :zgoda: , a o Bisie to powinna Ci intuicja podpowiedzieć ;)

Gratulacje też dla pozostałych uczestników!
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

Jarosław to najbardziej denna wystawa w całej Polsce chyba :zly2:

pamiętam czasy jak była jednodniowa...wyobraźcie sobie ten smród....

Przemyśl nie lepszy tyle, że na stadionie...ale też nikt nic nie wie :niewka:
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Oj Magda, Magda :zdziw_5: bo to się idzie i nie pyta grzecznie jak panienka, tylko się idzie i mówi, że ja tu jestem BOG VI i proszę klucze od pokoju co mam w nim spać. I kiedy na rasy polskie mam się stawić bo ja tu ogar jestem polski, proszę ja cie. I pytasz: na kogo pan z taksówki, która wracasz, ma fakturę wystawić. I git. A jak Ty grzecznie jak blodynka i to pewnie w tym swoim kontuszu czerwonym :wow_3: przepraszasz, że żyjesz to Cię trzej panowie spławili. :jezyk_3: :placzek:
I nam kurcze taki BIS ogarowy koło nosa przeszedł. Następnym razem proś starsza koleżankę o pomoc albo wysyłaj Kubę z zapytaniem. On to każdego tak skołuje, że specjalnie by BISa ras polskich dla Ciebie zrobili. :niewka: :niewka:
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

qzia pisze:Oj Magda, Magda :zdziw_5: bo to się idzie i nie pyta grzecznie jak panienka, tylko się idzie i mówi, że ja tu jestem BOG VI i proszę klucze od pokoju co mam w nim spać. I kiedy na rasy polskie mam się stawić bo ja tu ogar jestem polski, proszę ja cie. I pytasz: na kogo pan z taksówki, która wracasz, ma fakturę wystawić. I git. A jak Ty grzecznie jak blodynka i to pewnie w tym swoim kontuszu czerwonym :wow_3: przepraszasz, że żyjesz to Cię trzej panowie spławili. :jezyk_3: :placzek:
I nam kurcze taki BIS ogarowy koło nosa przeszedł. Następnym razem proś starsza koleżankę o pomoc albo wysyłaj Kubę z zapytaniem. On to każdego tak skołuje, że specjalnie by BISa ras polskich dla Ciebie zrobili. :niewka: :niewka:

się ośmiałam...dzięki za poprawę humorku dzisiejszego :zgoda: :gleba:
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

:hi_1: :hi_1: polecam się.
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

oj wiecie - nie ostatni bis jeszcze (obiecuję stanąć na bisach za granicami PL - tylko muszę kasy ciut uzbierać, więc to chwilę potrwa).
Ja pierwszego dnia jestem grzeczna dziewczynka, gorzej jest potem, ale pierwszą dobę się trzymam. Ale potem jak już jęzor puszczę w ruch to drzazgi idą - wolę jednak aby mnie nikt w takim stanie nie znał :fiufiu:
ale fakt - to nie ja powinnam się dopominać o różne sprawy - to w końcu rola organizatorów aby pilnowali imprezy (żeby nie było - organizowałam wiele imprez typu festiwale piosenek Wojtka Bellona czy Festiwal Kolędniczy i to nam organizatorom zależało na frekwencji zarówno na publiczności jak i na scenie i o to dbaliśmy i każdy z gości wiedział gdzie ma spać i kiedy jedzenie).

a co do smrodu na wystawie to fakt - przepocone trampki + psie smrody. Najgorzej było wyjśc na zewnątrz a potem wrócić - aklimatyzacja trwała kilka dobrych minut, choć my sobie znaleźliśmy miejscówkę zaraz przy wejściu - tam klimat był ciut delikatniejszy, ale trampki waliły też i tam.
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ