kasiawro pisze:
....
Poza tym pamiętam jak Wigro prosił aby zrobić listę tych co wpłacili, byliśmy lekko zniesmaczeni... teraz uważam że chyba to nie był zły pomysł, patrząc do czego ludzie są zdolni

.
Obiecuję osobiście, że jeśli forum przetrwa i ja przetrwam na tym forum to tak jak miała się pojawić informacja o kolejnej opłacie za domenę to się już nie pojawi, abyśmy mogli uniknąć takich "poniżej pasa" wpisów i wypominania jakichkolwiek wpłat.
Strasznie było mi ostatnio przykro w związku z tymi różnymi dziwnymi sytuacjami, ale ta wypowiedź mnie rozłożyła ........
Dziękuję Ci dor, że obudziłaś mnie.
Dla ustalenia uwagi, osobiście oświadczam że, to nie jest do Pani,
ani nie będzie wymagało czytania ze zrozumieniem.
Admin nie zareagował na prosty atak na Anetę jak dała ciała, bo nie uchroniła małej od gwałtu, za póżno. Potem normalnie jak u prostych plemion, ukamienować sukę. Najbardziej jest winna Bea, bo chciała durna pomagac wszystkim,nawet prostemu Z zapłaciła za bezpłodność.I teraz gupia baba ma za swoje.
A admin kopie poszkodowanych,bardzo ciekawe, powiedziałeś że durnymi łatwiej się kieruje, ale nie nadążąsz, może daj se siana, co ?
Chłopie nie panujesz, zamknij sklepik jak obiecałeś.
Przeca, tu o kasę chodzi o nic więcej, dałeś się wkręcić , nie zdążyłeś, nie bądż Lato.
Pozdrawiam, puki mogę, ale dalej będe pyszczył- jak będe mógł, bo z "zabawowymi" nieukami mi nie podrodze.
PS. Mnie za domenę nie trzeba zwracać, trudno straty muszą byc.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.