Przywitać się chciałem...
Re: Przywitać się chciałem...
Witamy! 

Przy założeniu tradycyjnego pojmowania pojęcia ekologa czyli osoby zajmujacej się ekologią rozumianą jako (gr. oíkos (οἶκος) + -logia (-λογία) = dom (stosunki życiowe) + nauka) – nauka o strukturze i funkcjonowaniu przyrody, zajmująca się badaniem oddziaływań pomiędzy organizmami a ich środowiskiem oraz wzajemnie między tymi organizmami to może nim byćAnia W pisze: Ale będzie niespodzianka jak zostanie wojującym ekologiem

śmiem twierdzić, że nawet nie będzie mu to przeszkadzało w polowaniu

A jak nie będzie chciał polować to .... i tak będziemy go kochać...
Pozdrawiam serdecznie!

Matko kochana...to zaraz można się spodziewać pogadanki o morfologii (Morfologia (gr. morphē = kształt, logos = nauka) – „nauka o formach”[1]; „morfologiczny” – związany z „morfologią”; dotyczący postaci i budowy[2].) rogów i poroża 
(to była taka moja gafa jak powiedziałam, że jeleń ma rogi
)

(to była taka moja gafa jak powiedziałam, że jeleń ma rogi

Wiesz, w razie czego my tu mamy kilka sprawdzonych i dobrych domów tymczasowychmyszak pisze: A jak nie będzie chciał polować to .... i tak będziemy go kochać...

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Wiesz, w razie czego my tu mamy kilka sprawdzonych i dobrych domów tymczasowychmyszak pisze: A jak nie będzie chciał polować to .... i tak będziemy go kochać...

Racja....

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Aniu W mówisz masz
Więc proszę zapamiętać, że poroże to:
- twardy, kostny twór wyrastający z kości czołowej możdżeni na głowie samców jeleniowatych...
a rogi to:
– twardy wyrostek występujący na głowie niektórych ssaków, zwykle parzyście. W większości przypadków jest to wytwór skóry właściwej zbudowany z twardej keratyny (pochwa rogowa) czasem wraz z pokrywanymi możdżeniami
Zaraz AniuW przygotuję i prześlę Ci agendę na dalsze dyskusje

Więc proszę zapamiętać, że poroże to:
- twardy, kostny twór wyrastający z kości czołowej możdżeni na głowie samców jeleniowatych...
a rogi to:
– twardy wyrostek występujący na głowie niektórych ssaków, zwykle parzyście. W większości przypadków jest to wytwór skóry właściwej zbudowany z twardej keratyny (pochwa rogowa) czasem wraz z pokrywanymi możdżeniami
Zaraz AniuW przygotuję i prześlę Ci agendę na dalsze dyskusje

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
czyli to co ma nosorożec to raczej rogi niż poroże? no bo inaczej by był nosoporożec? trochę niepokoją mnie te pokrywane możdżenie
No i czy facet ma rogi czy poroże?
Skoro jeleń to poroże, ale przyprawia mu się rogi
no to jak to jest
Pozdrawiam Kasia

Pozdrawiam Kasia
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
No i oczywiście witamy Gryfka. Bardzo nam miło.
Cała Psia Cometa
Cała Psia Cometa

- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Dzień dobry 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"