Sprzedam hodowlaną sukę Ogara Polskiego.

Awatar użytkownika
miszakai
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Sprzedam hodowlaną sukę Ogara Polskiego.

Post autor: miszakai »

Ok, przepraszam za słowo powaliło :wstydek: Wlazłam wczoraj na forum gończakowe a tam jakoś tak brutalniej czasem się pisze. Zchamiałam może ostatnio; pisałam trochę tak zgryźliwo-żartobliwie. Tak się mówi: pogięło, powaliło...A może się nie mówi? W końcu miałam już zmianę kodu na trójkę z przodu i chyba mi nie wypada :tia: Sorry.

To czy hodowca został poinformowany - jak najbardziej; pisałam już , że zdjęcia, pytania o tryb życia, dzieci, inne zwierzęta, temperament - również...Nie do tych postów piję...
Nie wiem...może Wy wiecie więcej?...Ja tak z boku jakoś źle odbieram te oceny i hipotezy, domysły :niewka:

Nic to. Nie będę więcej psioczyć. Uważam po prostu, że jak ktoś chce oddać/sprzedać to liczy się ten fakt a nie tło decyzji...

Aaa, i chciałam jeszcze napisać, że jesteś Kasiu ostatnią osobą z tego forum, którą chciałabym urazić, a że mi się to przypadkiem udało to przeprosiwszy :zgoda:
Nie wiem po prostu skąd Wy to wyczytujecie między wierszami, z braku odpowiedzi itd. Mi to się po prostu wydaje niemożliwe, żeby ktoś faktycznie tak chciał zrobić :niewka:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

miszakai pisze: Uważam po prostu, że jak ktoś chce oddać/sprzedać to liczy się ten fakt a nie tło decyzji...
Sam fakt sprzedaży liczy się na allegro, alegratce czy gumtree....na forum sympatyków rasy nie da się oderwać od tła. Ja w każdym razie nie potrafię...Tym bardziej, gdy wygląda na to, że nazwa hodowli (skądinąd bardzo fajna) wydaje się być tak bardzo trafiona :(
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

miszakai pisze: Aaa, i chciałam jeszcze napisać, że jesteś Kasiu ostatnią osobą z tego forum, którą chciałabym urazić, a że mi się to przypadkiem udało to przeprosiwszy :zgoda:
Jak najbardziej :zgoda: :piwko: przy winku tym razem ;)
miszakai pisze:Ok, przepraszam za słowo powaliło :wstydek: Wlazłam wczoraj na forum gończakowe a tam jakoś tak brutalniej czasem się pisze. Zchamiałam może ostatnio; pisałam trochę tak zgryźliwo-żartobliwie. Tak się mówi: pogięło, powaliło...A może się nie mówi? W końcu miałam już zmianę kodu na trójkę z przodu i chyba mi nie wypada :tia: Sorry.
No ja myślę, że Ciebie i mnie wiek do czegoś zobowiązuje ;)
miszakai pisze: Nie wiem po prostu skąd Wy to wyczytujecie między wierszami, z braku odpowiedzi itd. Mi to się po prostu wydaje niemożliwe, żeby ktoś faktycznie tak chciał zrobić :niewka:
Marta człowiek uczy się całe życie.
Ja odbierając Rapera byłam w 100% przekonana, że chodzi o duszności dzieci. Po 2 dniach wiedziałam, że to tylko dobry argument :zdziw_4:
Życie, życie .... nas tego uczy.
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Post autor: ZbyszekC »

kasię to przeprosiła a o mnie zapomniała. A potem będzie chciała rekomendacji na mieszkankę kujawsko-pomorskiego. Nigdy :jezyk_3:
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Awatar użytkownika
kasianiolek

Post autor: kasianiolek »

Nie wiem co Macieja zmusiło do takiej decyzji, ale ja osobiście sobie czegoś takiego nie wyobrażam.... :shock:

Macieju, a może żeby nie tworzyć niepotrzebnych domysłów i oskarżeń napiszesz nam: DLACZEGO?

Trzymam kciuki za dobry i stabilny dom dla Zachcianki.
Kasia, Huba i Huzar
Hodowla Ogarów Polskich z Zatrzebia
http://www.hodowlaogara.pl/
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

ZbyszekC pisze:kasię to przeprosiła a o mnie zapomniała. A potem będzie chciała rekomendacji na mieszkankę kujawsko-pomorskiego. Nigdy
:jezyk:
Ja mam już od 14 lat zaklepane pomorskie(wszyscy faceci z Kwidzyna :) a do pomorskiego kujawsko-pomorskie dostaje się w gratisie :jezyk_3:

Ja w tym ogłoszeniu po prostu tego nie wyczytałam... Ile Maciej ma lat?
Na pewno jestem też totalnie naiwna :niewka:
Obrazek
Awatar użytkownika
Paula
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 3818816

Post autor: Paula »

Czy ktoś wie co się dzieje z Zachcianką? Znalazła nowy dom, czy pozostała u Maćka?
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
ODPOWIEDZ