Ogarowaty pies pod Warszawą - pilnie do adopcji.
Re: Ogarowaty pies pod Warszawą - pilnie do adopcji.
Pakiet ogłoszeń zamówiłam, jutro opłacę ale czekam w kolejce. Jak dostanę- zamieszczę linki.
A teraz wklejam zdjęcia od Beka
A teraz wklejam zdjęcia od Beka
- Załączniki
-
- Oskar1m.jpg (50.62 KiB) Przejrzano 929 razy
-
- Oskar2m.jpg (43.41 KiB) Przejrzano 928 razy
-
- Oskar3m.jpg (64.08 KiB) Przejrzano 926 razy
-
- oskar4m.jpg (55.61 KiB) Przejrzano 924 razy
-
- oskar6m.jpg (65.49 KiB) Przejrzano 923 razy
Ostatnio zmieniony niedziela 26 lut 2012, 20:37 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie się też podoba
cd zdjęć

cd zdjęć
- Załączniki
-
- oskar9m.jpg (35.36 KiB) Przejrzano 920 razy
-
- oskar10m.jpg (31.56 KiB) Przejrzano 916 razy
Najgorzej, że siedzi znów sam na działce, tylko jest raz dziennie karmiony i to wszystko. Beka wymienia się z koleżanką na karmienie, nic więcej zrobić nie może. Jak były teraz te mrozy to Beka Oskara wzięła do domu, był taki grzeczny w domu, chodził bez smyczy karnie. Niestety znowu musiał wrócić na działkę bo jej suki go na poważnie nie tolerują - gryzą. Niby ma jedzenie i ogrodzony teren i budę, ale jest całe dnie i noce sam. Biedny psiak. Taki kochany i łagodny i mądry. Tak bardzo ukierunkowany na człeka. Taki grzeczny w domu i bezproblemowy. Teraz biedula sam i tak mu z tym trudno, Beka mówiła, że rozpacza z samotności. Bardzo mnie to smuci. Ale to i tak lepsze niż schron lub giełda w Słomczynie.
Czekam na te ogłoszenia- ok 60- niestety w kolejce. Opiekunie Franciszku pomóż, niech te ogłoszenia mu dadzą nareszcie DOM
Czekam na te ogłoszenia- ok 60- niestety w kolejce. Opiekunie Franciszku pomóż, niech te ogłoszenia mu dadzą nareszcie DOM

- Załączniki
-
- Oskar zima.JPG (94.47 KiB) Przejrzano 877 razy
Bazarek żyrafkowy na karmę- hula
viewtopic.php?f=55&t=1762" onclick="window.open(this.href);return false;
Rozmawiałam dzisiaj z Beka- Oskar bardzo tęskni za człowiekiem
.
Oskarowi najpilniej trzeba coś p/kleszczowego bo się skończyło. Zobaczę co kupię.
Ma to ode mnie w prezencie (będę wysyłała do Beka tabletki dla Canisowego stada- to dołożę do paczki swój "prezent" dla Oskara)

viewtopic.php?f=55&t=1762" onclick="window.open(this.href);return false;
Rozmawiałam dzisiaj z Beka- Oskar bardzo tęskni za człowiekiem

Oskarowi najpilniej trzeba coś p/kleszczowego bo się skończyło. Zobaczę co kupię.
Ma to ode mnie w prezencie (będę wysyłała do Beka tabletki dla Canisowego stada- to dołożę do paczki swój "prezent" dla Oskara)
Wysłałam dzisiaj do Beka w paczce dla Oskara krople Fiprex. Ode mnie drobiazg.
Choć tyle.
To będzie chłopak (i nakarmiony jak Josera dotrze) i zabezpieczony
A tu (zanim doczekam się pakietu ogłoszeń) mu zrobiłam Gratkę i Gumtree
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2074336 ... a_dom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z347232145" onclick="window.open(this.href);return false;
Choć tyle.
To będzie chłopak (i nakarmiony jak Josera dotrze) i zabezpieczony

A tu (zanim doczekam się pakietu ogłoszeń) mu zrobiłam Gratkę i Gumtree
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2074336 ... a_dom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z347232145" onclick="window.open(this.href);return false;
BasiaM napisała, że została dla Oskara zamówiona karma Josera Economy i trafi do Beka- 20kg- dzięki BasiuM
(Pieniądze zbierane na karmę dla niego na moim żyrafkowym bazarku- tak czy siak trafią na Fundusz- więc będzie ich "zwrot" ...hm, a nawet naddatek
)

(Pieniądze zbierane na karmę dla niego na moim żyrafkowym bazarku- tak czy siak trafią na Fundusz- więc będzie ich "zwrot" ...hm, a nawet naddatek

20? Pisałaś, że 40kg więc zamówiłam 40.bea100 pisze:...karma Josera Economy i trafi do Beka- 20kg- dzięki BasiuM![]()

Jasne- 20kg dla Oskara (będzie zwrot na Fundusz z bazaru za to) i 20kg dla stada Canisa. 40kg do Beki. Myślę, że wszystko OKBasiaM pisze:20? Pisałaś, że 40kg więc zamówiłam 40.bea100 pisze:...karma Josera Economy i trafi do Beka- 20kg- dzięki BasiuM![]()

Bea przecież pisałam, że dla burków kupi fundacja - nie widzę potrzeby żeby z funduszu ogarkowego szły pieniądze na karmę dla tych psów.