Aniu W dla Ciebie szczególne podziękowania za wprowadzone ulepszenia i pomysły z których skorzystałam

Piszcie co wiecie, będziemy uaktualniać!
Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
No myślę, że niestety jesteśmy skazani tylko na uczciwość właścicieli lub pewność osób, które te psy znają bardzo dobrze....Żaden papierek nie poświadczy w 100% entropii.Aszemi pisze:Super zestawienie![]()
A na jakiej podstawie potwierdza się oczy zdrowe czy wystarczy że właściciel napisze że są??
Tu też jesteśmy skazani tylko na uczciwość właścicieli choć to bardzo ważna informacja.Aszemi pisze:A może dopisać adnotacje na temat braków zębowych zgryzów bo oczy to nie wszystko
pewnie nie są z poważną wadą zgryzu bo wiadomym jest że nawet poważne braki w uzębieniu przechodzą a i championaty kończą jak się postarająAnia W pisze:No i mam nadzieję że psy z poważnymi brakami i wadami zgryzu po prostu nie są reproduktorami...
Dlatego ja zawsze tego typu bazy (i wszelkie ogłoszenia matryminialneAszemi pisze: pewnie nie są z poważną wadą zgryzu bo wiadomym jest że nawet poważne braki w uzębieniu przechodzą a i championaty kończą jak się postarają
Z pewnością nie tylko Twoje- ja wątpię że kiedyś taki czas nadejdzie gdyż zbyt duża nagonka obecnie jest na entropium i nawet ta baza-bardzo przydatna i wielki szacunek za stworzenie- potwierdza nagonkę choćby ze względu na umieszczanie info tylko o oczach a gdzie reszta a charakter a użytkowość?? Nie liczy się?? Ogar to tylko oczy?? Zastanówcie się sami napędziliśmy fakt że szczeniaki wracają do hodowli bo zaczęły płakać- a ludzie boją się entropium jak ognia.Ania W pisze:Myślę, że jeżeli ludzie mówiący prawdę nie będą napiętnowywani i rozsądnie podejdziemy do tematu hodowli to jest spora szansa, że zarówno właściciele suk jak i reproduktorów podejdą do sprawy uczciwie i otwarcie...ale to może tylko takie moje utopijne marzenie