Ja swoje płukałem tylko wodą.A po "Jeleniu" najlepiej na jelenie na polowanie niech się po kszaczorach powycierająAszemi pisze:A po tym Jeleniu wystarczy normalnie wodą spłukać czy jakieś specjalne metody?

Ja swoje płukałem tylko wodą.A po "Jeleniu" najlepiej na jelenie na polowanie niech się po kszaczorach powycierająAszemi pisze:A po tym Jeleniu wystarczy normalnie wodą spłukać czy jakieś specjalne metody?
Nigdy nie próbowałem. Może przed klubówkąPaula pisze:Ocet z wodą jest świetny!
1:2 octu do wody zmieszać i przetrzeć psa ręczniczkiem.
Na tarzanie się w brzydkich i śmierdzących "paskudstwach" też raczej nie pomoże, ale do "odświeżenia" psa polecam. Dobry np. przed wystawą, w porównaniu do kąpieli, która nie jest wskazana.
Podaję jej taką ciapę z ziaren i zobaczymy efektybea100 pisze: Jeśli nie masz dojścia do oleju z lnu a masz ziarna ( są prawie na każdym bazarku)- zalej je ciepłą wodą ( nie wrzątkiem!) i niech postoją przez noc- takie glutowate możesz wlać (ze wszystkim) do karmy.
Wiesz... przy mieszance octu z gównem, lub zdechłą rybą możesz zapachowo nie wyrobić... dlatego w takich wypadkach proponuję raczej kąpielAszemi pisze: A jak następnym razem się upaskudzi to spróbujemy mieszanki octowej
Jeśli codziennie- pownno wystarczyć. Na efekty będziesz musiała trochę poczekać.Aszemi pisze:...Podaję jej taką ciapę z ziaren i zobaczymy efekty![]()
Daje jej po dwie łyżeczki tylko czy to dobra dawka czy powinnam więcej![]()
...