Miot R w Niemczańskich Wzgórzach
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Miot R w Niemczańskich Wzgórzach
A może Roch, Rum, Ryk, Runa, Raca, Rata 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;

A Ruta dla suńki

Ja wiem KasiuWro. Takie nasze, nienachalnej urody ale piękne dla tych co potrafią patrzeć. Silne i niezależne przy uprawie. Ziółka. Niby zwykłe takie i skromne, ale mają wielką moc i siłę. Baaardzo ogarze imiona czyż nie?

- Malgosiaczek_27
Gratulacje od nas i Nutki
Ależ nam się zaogarzyło w tym roku
Oby tak dalej
Co do imion to dla chłopaków: Rumian, Rodzynek,Rozmaryn, Rdest, Rabarbar, Rozwar
, dla dziewczyn: Róża, Rezeda, Rosiczka, Rzeżucha, Roszpunka

Co do imion to dla chłopaków: Rumian, Rodzynek,Rozmaryn, Rdest, Rabarbar, Rozwar

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Kasiu foteczki
moje już na mnie szczekają, a takie słodkie bezbronne maluchy są cudne

moje już na mnie szczekają, a takie słodkie bezbronne maluchy są cudne

- trusiak
Oj nie chcę sobie tego wyobrażaćweszynoska pisze: moje już na mnie szczekają, a takie słodkie bezbronne maluchy są cudne

Gratulacje.
Może Rambo, Rex (Reks), Radiola, Róża
Może Rambo, Rex (Reks), Radiola, Róża
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- ania N
Kasia ma swoje typy i zdradzi na końcu 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Kasiu, gratulacje! Rośnijcie zdrowo!
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dzięki kochani ,kolejne propozycje dopisałam tych których nie miałam 
Z tymi rumiankami, stokrotkami to właśnie tak mam uwielbiam imiona "przyrodnicze",bardzo lubię ogólnie roślinki, kwiatki i zwierzątka i chyba dlatego mam kopra, trufle, kalinkę..... w rodzinie
Co mnie bardzo cieszy to ilość imion naszych ogarów, która zostaje na stałe w nowych domkach
tylko Kawka i Trop mają zmienione, ale Tropa chyba nie powinnam liczyć bo w innym kraju mieszka.
Tak mi się przypomniało właśnie..... jak byliśmy w Przechlewku był Tur (dość mocny ogar), jego właściciel też"chłop jak dąb" i tak miło mi się na sercu robiło jak słyszałam jak pańcio wołał go Turcio, Turcio. Jak patrzyłam na nich (dwóch takich miśków
) to wiedziałam, że dobrze jest im razem....
Wracając do maluszków moich now to mają się dobrze, są bardzo ruchliwe i pan biały już szczeka
Podejrzewam,że będą jasne maja małe znaczenia na klatce (tak jak lubię), a łapki tatusiowe
Mamusia wreszcie zaczęła wychodzić sama z kojca na siku, wcześniej musiał Tomuś ją wyciągać na rękach na siłę.
A ja powiem Wam mam od wczoraj korbę na punkcie sprzątania-podobno kobiety jak urodzą tak mają w mojej rodzinie (tylko, że ja nie rodziłam
), szaleję z szafkami, kurzami, podłogami ale oczywiście tylko na górze abym mogła cały czas mieć krety na oku, na dole Tomek z Zagajem mają teraz królestwo i nikt im nie skrzeczy nad głową
Pozdrawiamy przyszłych właścicieli Rosy
wiemy, że nas tutaj podczytują 
A teraz niespodzianka foteczki i prosimy Paulę aby od urodzenia przeniosła nas wątek w urodzone mioty z góry Dziękujemy

Z tymi rumiankami, stokrotkami to właśnie tak mam uwielbiam imiona "przyrodnicze",bardzo lubię ogólnie roślinki, kwiatki i zwierzątka i chyba dlatego mam kopra, trufle, kalinkę..... w rodzinie

Co mnie bardzo cieszy to ilość imion naszych ogarów, która zostaje na stałe w nowych domkach

Tak mi się przypomniało właśnie..... jak byliśmy w Przechlewku był Tur (dość mocny ogar), jego właściciel też"chłop jak dąb" i tak miło mi się na sercu robiło jak słyszałam jak pańcio wołał go Turcio, Turcio. Jak patrzyłam na nich (dwóch takich miśków

Wracając do maluszków moich now to mają się dobrze, są bardzo ruchliwe i pan biały już szczeka

Podejrzewam,że będą jasne maja małe znaczenia na klatce (tak jak lubię), a łapki tatusiowe

Mamusia wreszcie zaczęła wychodzić sama z kojca na siku, wcześniej musiał Tomuś ją wyciągać na rękach na siłę.
A ja powiem Wam mam od wczoraj korbę na punkcie sprzątania-podobno kobiety jak urodzą tak mają w mojej rodzinie (tylko, że ja nie rodziłam

Pozdrawiamy przyszłych właścicieli Rosy

A teraz niespodzianka foteczki i prosimy Paulę aby od urodzenia przeniosła nas wątek w urodzone mioty z góry Dziękujemy