Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Awatar użytkownika
Ewka
Gadu-Gadu: 0

Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Post autor: Ewka »

Dziewczyny jesteście niesamowite! Obie! :szacun_1: :brawo_1: :brawo_1: :brawo_1:
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Jeszcze jedno gonicie nas w stronkach bardzo dobrze!!!! Bo my się ociągamy jak zawsze latem, ale teraz nastała jesień więc ruszymy :).
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

ale fajnie :marzyc: gratulacje :piwko:

moja Coda by się nadała na takie zawody, albo na ścieżki, albo dziczki .. .ech żebym ja czas znalazła bo dziewczyna ma wielki potencjał w sobie.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Hania za wszechstronność a Ania to nie? W jednym tygodniu tropowce w drugim rally i to z jednym psem. Pełen szacun. :szacun_1:

A tak nawiasem coś robiłaś Aniu z aparatem? Masz takie fajne kolory i ostrość na zdjęciach.
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Dziękujemy za słowa uznania :)
Miszcz jeszcze nie :D
I chyba nie zdążymy, bo czeka nas jeszcze jeden start w klasie 1 i jak dobrze pójdzie do przeskoczymy do klasy 2 ...chociaż nie wiem czy ja bym sobie jeszcze w 1 nie postartowała ;)
No a dwójka to już nieco inna bajka - i ten brak smyczy, i trudniejszy tor, i przeszkody :roll:
kasiawro pisze:Terier rozgrzany jak jego pan :)
Maszyny świetne ujęcie.
Osobiście byłam fanką terierka :)
A tajna broń, bo (dla niewtajemniczonych) wysokość przeszkód ustawia się pod najmniejszego w drużynie. Terierek mały ale jak sprężynka.
Maszyna była jakimś mixem, ale nie tylko ja zwróciłam uwagę na jego perfekcyjność;)
kasiawro pisze:Gratuluję Kozie i Ani w ładnej kamizelce ;) - zawsze to nie jest dyplom III stopnia a oparcie się o pudło!
Dziękuję...za kamizelkę :szacun_1:
Wyglądała by lepiej gdyby dopisała pogoda i nie musiałabym pod nią zakładać dwóch polarów ;)
Z dyplomem III stopnia to nam sie udawało stanąć na podium a nie tylko otrzeć ;)
Ale faktycznie - teraz byłam z niej duuużo bardziej zadowolona niż na ostatnim konkursie :silacz:
kasiawro pisze:Zuch mnie rozczulił na maxa.
Cudny - ja nie widziałam jego przejścia ale na tym podium to faktycznie taki rozczulający :)
Bardzo demokratyczny sport ! :)
BasiaM pisze:ale fajnie :marzyc: gratulacje :piwko:
moja Coda by się nadała na takie zawody, albo na ścieżki, albo dziczki .. .ech żebym ja czas znalazła bo dziewczyna ma wielki potencjał w sobie.
Oj tam! Jak się chce to się znajdzie! ;)
Na zawody można ćwiczyć nawet podczas spacerów, a tych Wam nie brakuje ;)
Potencjał trzeba rozwijać :dawaj:
ania N pisze:Hania za wszechstronność a Ania to nie? W jednym tygodniu tropowce w drugim rally i to z jednym psem. Pełen szacun. :szacun_1:
A za tydzień wystawa :)
Pies też będzie ten sam :)
ania N pisze:A tak nawiasem coś robiłaś Aniu z aparatem? Masz takie fajne kolory i ostrość na zdjęciach.
Nic :) Trochę wyciągałam już niektóre zrobione zdjęcia ( głównie kontrast).
kasiawro pisze:Jeszcze jedno gonicie nas w stronkach bardzo dobrze!!!! Bo my się ociągamy jak zawsze latem, ale teraz nastała jesień więc ruszymy :).
Prawdę mówiąc to akurat w tych zawodach to ja nie biorę chyba udziału...w każdym razie nie robię tego świadomie :D
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Sprostuję - Hania w 2 była 3, za to bardzo zadowolona bo wreszcie udało się zrobić max punktów.
ania N pisze:Hania za wszechstronność a Ania to nie? W jednym tygodniu tropowce w drugim rally i to z jednym psem. Pełen szacun. :szacun_1:
Dokładnie :). Myślę, że Łoza jest najbardziej wszechstronnym ogarem :)
Ania W pisze:Dziękujemy za słowa uznania :)
Miszcz jeszcze nie :D
I chyba nie zdążymy, bo czeka nas jeszcze jeden start w klasie 1 i jak dobrze pójdzie do przeskoczymy do klasy 2 ...chociaż nie wiem czy ja bym sobie jeszcze w 1 nie postartowała ;)
Nie ma obowiązku przechodzenia do następnej klasy ;) . Ale tak żyć bez wyzwań ;)
Osobiście byłam fanką terierka :)
Terier do tego wszystkiego ma bardzo pasujące imię - Kajtek. Też należę do jego fanklubu :)
Maszyna była jakimś mixem, ale nie tylko ja zwróciłam uwagę na jego perfekcyjność;)
A ja myślałam, że to border :cwaniak:
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

:brawo_1: :brawo_1: :brawo_1: :)
A mi się bardzo posokowiec podoba i Grocik wpatrzony w Wojtka :silacz:
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
śmiga

Post autor: śmiga »

Aniu gratulacje dla Ciebie i oczywiście dla Łazy. :zgoda:
Twoja kobitka nie ma sobie równych :piwko:
Śmiga(Okowita z Olfactus)
Awatar użytkownika
Asiun
Gadu-Gadu: 4129240

Post autor: Asiun »

Chciałaś napisać "dla Łajzy" ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Jeszcze raz dziękuję ;)
hania pisze:
Dokładnie :). Myślę, że Łoza jest najbardziej wszechstronnym ogarem :)
No nie mogę odmówić jej wszechstronności ;)

hania pisze: A ja myślałam, że to border :cwaniak:
Jak dla mnie jakiś mix z borderem, bo ruch i spojrzenie miał borderowe, ale pokrój i wielkość na moje oko mocno odbiegała od wzorca tej rasy. Z resztą poszukam jego zdjęć jeszcze.
Asiun pisze:Chciałaś napisać "dla Łajzy" ?
No łajza to ona też jest...Ostatnio pobiła swój rekord łajdaczenia się i to tak, że mam nadzieję, że ten rekord nie zostanie już pobity. Spokojnie nie było jej 1,5 godziny na polach ( przynajmniej odkąd czas zaczął być mierzony). Ani widu ani słychu psa ...i zapadający powoli zmrok :roll:
Już zastanawiałam się gdzie i jak ją ogłaszać ...

Taki Dream Team ;)
Załączniki
Spacer nad Wisła z hultajem IX 2013 069.jpg
Spacer nad Wisła z hultajem IX 2013 069.jpg (166.88 KiB) Przejrzano 750 razy
ODPOWIEDZ