Ogar Polski (Polish Hound) Drużba Herbu Węszynos FCI (Gryzoń) - teraz ma 16 miesięcy, na koncie 17 wystaw, 4x Najlepsze Baby w Rasie (Best Baby); 2x Najlepsze Szczenię w Rasie (Best Puppy); 4x Zwycięzca Młodzieży (Junior Winner); 4x Najlepszy Junior w Rasie (Best Junior of Breed); 9x Zwycięzca Rasy (BOB); 7x Zwycięzca (BOS); 1x Młodzieżowy Zwycięzca Świata (Junior World Winner 2013); 7x CAC/CWC; 2x CACIB; BIS PUPPY I lokata; BIS JUNIOR II lokata; BIS wystawy II lokata; BOG 3x I lokata, 3x II lokata, 1x III lokata; Najlepszy Pies Ras Polskich 1x I lokata, 1x V lokata; Najpiękniejszy Pies o. Lublin 1x III lokata. nie wiem czy to wszystko....
I nie wszystko, bo Junior World Winner, Młodzieżowy Champion Polski, Champion Mołdawii, Champion Hondurasu, Champion Costa Rica, Champion Panamericano. W wieku 16 miesięcy na półmetku intera. Można chcieć więcej? Można

czyli jak widać na I BOG VI grupy ogary częściej stają niż Kasiu mogłaś zauważyć. Tak samo z BISami (począwszy od szczyli a na dorosłych skończywszy). A ja wystawiam Gryzonia dopiero od 14 miesięcy, bo wcześniej był małoletni (nasza pierwsza wystawa była w Radomiu - miał wtedy 3 miesiące i 1 dzień).
i mam nadzieję, że nie zawiedliśmy gryzoniowego taty Miśka