WHO IS WHO
-
Re: WHO IS WHO
*
Ostatnio zmieniony czwartek 11 sie 2016, 15:17 przez Sowizdrzał, łącznie zmieniany 1 raz.
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Witajcie
Zdjęcia trzeba wrzucać poprzez serwery zewnętrzne.
Ten wątek służy do wrzucania swoich zdjęć - tak aby spotykając się na wystawach tudzież innych imprezach umieć się rozpoznać nawzajem. Do przedstawienia siebie i swojego ogara lepiej założyć nowy wątek w dziale Przedstaw się
Może "wyższa instancja" przeniesie post?

Zdjęcia trzeba wrzucać poprzez serwery zewnętrzne.
Ten wątek służy do wrzucania swoich zdjęć - tak aby spotykając się na wystawach tudzież innych imprezach umieć się rozpoznać nawzajem. Do przedstawienia siebie i swojego ogara lepiej założyć nowy wątek w dziale Przedstaw się

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136
-
*
Ostatnio zmieniony czwartek 11 sie 2016, 15:17 przez Sowizdrzał, łącznie zmieniany 1 raz.
- aganowaczek
Rany - rozpętałam jednym życzliwym wpisem "burze w szklance wody"
Nie znałam swojego męstwa.... 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136
- Monika M-S
Hańcza z Sarmackiej Tradycji z Moniką
- Załączniki
-
- Hańcza z Moniką pod Pomnikiem Diany 2016r.jpg (93.42 KiB) Przejrzano 6472 razy
Leśne Bytowanie Hodowla Ogarów Polskich "...nieśmiertelność tkwi w łańcuchu, nie w poszczególnych ogniwach." E.Wiechert
-
Witam mam na imię Marcin, od 30 lipca jesteśmy wraz z moją drugą połową Agnieszką posiadaczami 2 ogarów z hodowli Goniwiatr, od cudownej dziewczyny tj. Eli Polak, której serdecznie Dziękujemy za nasze psiaki... oraz za to, że mamy teraz tak wesoło i rozrywkowo w domu
Historia nabycia ogarów, wyglądała następująco.
W maju zadzwoniłem do Pani z "Ogary poszły w las" zamówiłem suczkę, miała być około września jednak to nie wyszło Pani oddzwoniła i poradziła nam suczkę od Pani z hodowli "Pod egidą Lamii" ,lecz tam też zostały same pieski.
Pani Grażyna natomiast powiedziała nam... mało powiedziane to trochę, a więc poprowadziła za rękę, dała linki, nr telefonu do hodowli Goniwiatr do Pani Eli i tym sposobem nawiązaliśmy kontakt z Elą i pojechaliśmy po suczkę Nimfę. To, że była to miłość od pierwszego wejrzenia, długo wyczekiwane szczenię itd... nie muszę mówić, natomiast wśród wszystkich szczeniaków bawiła się z Dudkiem, więc szkoda mi się zrobiło ich rozłączać i nabyliśmy takim sposobem 2 Goniwiatry
Dudek Goniwiatr
Nimfa Goniwiatr

Historia nabycia ogarów, wyglądała następująco.
W maju zadzwoniłem do Pani z "Ogary poszły w las" zamówiłem suczkę, miała być około września jednak to nie wyszło Pani oddzwoniła i poradziła nam suczkę od Pani z hodowli "Pod egidą Lamii" ,lecz tam też zostały same pieski.
Pani Grażyna natomiast powiedziała nam... mało powiedziane to trochę, a więc poprowadziła za rękę, dała linki, nr telefonu do hodowli Goniwiatr do Pani Eli i tym sposobem nawiązaliśmy kontakt z Elą i pojechaliśmy po suczkę Nimfę. To, że była to miłość od pierwszego wejrzenia, długo wyczekiwane szczenię itd... nie muszę mówić, natomiast wśród wszystkich szczeniaków bawiła się z Dudkiem, więc szkoda mi się zrobiło ich rozłączać i nabyliśmy takim sposobem 2 Goniwiatry

Dudek Goniwiatr
Nimfa Goniwiatr

witamy kolejnych zaogarzonych
Mając 2 ogarki nuda Wam nie grozi
. niech rosną zrowo !!!!
Rozmaryn Poszły w Las z właścicielami

Rozmaryn Poszły w Las z właścicielami

- Marzena i Czarek
Witamy z Mangą, Puszkarem i Dunią.
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Numer kontaktowy: 503 067 461
-
Pozdrowienia! Ogarki wyglądają na szczęśliwe
a Wy na zmęczonych 

Witajcie
no ! i przynajmniej nie będziecie mieć wątpliwości "brać drugiego ogara czy nie" ... hurtowo kupić i sprawa rozwiązana

no ! i przynajmniej nie będziecie mieć wątpliwości "brać drugiego ogara czy nie" ... hurtowo kupić i sprawa rozwiązana