biedne chłopaki (wszyscy trzej), swoje przeżyli... - jak to nawet w rodzinie może "pójść" o dziewczynę

Moja koleżanka twierdzi, że facet rozwija się do 5-go roku życia a potem to już tylko rośniekasiawro pisze:facet zawsze wolniej się rozwija
Oj tego że się za łeb wezmą to byłam pewna, ale wolałabym żeby poczekali aż cieczka się faktycznie zacznie to człowiek przygotowany będzie.qzia pisze:Mogę tylko powiedzieć, że było to do przewidzenia
na nasze mówią "tygrysy"ania N pisze:Generalnie panowie którzy robili u nas podbitkę zaznaczali żebyśmy tylko te "wilki" na pewno schowali.
Ania niech poczęstują kanapkami to z wilków zamienią się w misie - nasze uwielbiały pracowników.ania N pisze: Generalnie panowie którzy robili u nas podbitkę zaznaczali żebyśmy tylko te "wilki" na pewno schowali.
Wiesz wystarczyło żeby się odezwali przyjaźnie a mieliby wilki przepychające się do głaskania.kasiawro pisze:Ania niech poczęstują kanapkami to z wilków zamienią się w misie - nasze uwielbiały pracowników.ania N pisze: Generalnie panowie którzy robili u nas podbitkę zaznaczali żebyśmy tylko te "wilki" na pewno schowali.
ania N pisze: Fiord dziś ostatni zastrzyk, łapa wygląda dobrze, opuchlizna zeszła
ania N pisze:
wystarczyło żeby się odezwali przyjaźnie a mieliby wilki przepychające się do głaskania.![]()
Już miałam im o tym powiedzieć tyle że Panowie z tej samej wsi, fama by poszła a ja raczej wolę żeby za groźnych je mieli.