Szyszka Tropinos
Re: Szyszka Tropinos
ciąg dalszy....
- Załączniki
-
- Legitymacyjne
- P4172075.JPG (170.54 KiB) Przejrzano 526 razy
-
- Ząbki do kontroli
- P4172080.JPG (157.42 KiB) Przejrzano 526 razy
-
- Pierwsza pacjentka do operacji twarzy!
- zyrafka.png (517.78 KiB) Przejrzano 525 razy
-
- A tak urosłam
- miseczka.png (647.2 KiB) Przejrzano 525 razy

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Fajna Szycha:) My dziś ważyliśmy Cyguchę i w wieku 5 miesięcy (skończone 8.04.) waży 21,3 kg. Czyli podobnie rośnie a mi ciągle się wydaje przy Cygarku, że jest bardzo malutka
A legitymacyjne to nie bo na tych wychodzi się zazwyczaj kiepsko a Szyszka wygląda ślicznie 

Nam też się wydaje, że Szyszka jest malutkamiszakai pisze:Fajna Szycha:) My dziś ważyliśmy Cyguchę i w wieku 5 miesięcy (skończone 8.04.) waży 21,3 kg. Czyli podobnie rośnie a mi ciągle się wydaje przy Cygarku, że jest bardzo malutkaA legitymacyjne to nie bo na tych wychodzi się zazwyczaj kiepsko a Szyszka wygląda ślicznie

A Cyga też pięknie rośnie i widać w oczkach, że w główce dużo knuje

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Szyszka jest śliczna
z ogromną przyjemnością ogląda się jej foteczki
rośnie tez bardzo fajnie...i po łapkach widać, że na pewno jeszcze ją trochę cm wzwyż czeka

rośnie tez bardzo fajnie...i po łapkach widać, że na pewno jeszcze ją trochę cm wzwyż czeka

Urosła pannica, że ho ho
Śliczna dziewczyna z niej
A trepanacje czaszki musi umieć robić każdy ogar

Śliczna dziewczyna z niej

A trepanacje czaszki musi umieć robić każdy ogar

Zapomniałam o najlepszym.... po dzisiejszym szkoleniu, zawsze jak wracamy Szyszka pada i śpi
- Załączniki
-
- GLUTEK SENNY
- P4172083.JPG (148.53 KiB) Przejrzano 482 razy

Dziękujemy za komplementyweszynoska pisze:Szyszka jest ślicznaz ogromną przyjemnością ogląda się jej foteczki
![]()

I mamy nadzieję, że jeszcze trochę podrośnie

Nasza koleżanka ma bokserkę Figę i wszystkim zabawką na dzień dobry załatwia głowę, więc się śmiejemy, że robi im dekapitacjęBasiaM pisze: A trepanacje czaszki musi umieć robić każdy ogar

- Załączniki
-
- 800px-Beheading_Fac_simile_of_a_Miniature_on_Wood_in_the_Cosmographie_Universelle_of_Munster_in_folio_Basle_1552.png (171.44 KiB) Przejrzano 485 razy

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Śliczna jest
i taka cała Salwa aż bym wkleiła jakąś fotę dla porównania niestety wszystkie zdjęcia szlak trafił i nie mam nic 

a
Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 kwie 2010, 20:15 przez MAsop, łącznie zmieniany 1 raz.