Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
Re: Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
Nawet nie wiecie jak się cieszymy z tych zdjęć. Nasza Zuza od rana pytała się co słychać u Maliny. Teraz śpi, ale jutro zobaczy i też będzie się cieszyć.
Super! Świetne wieści i świetne zdjecia 
Malinka jest urocza
Widzę, że to Reda podrywałam małolata
Ładna z nich para 

Malinka jest urocza

Widzę, że to Reda podrywałam małolata

Słodka jest Malinka 
To napisała Zuza.

To napisała Zuza.
Ostatnio zmieniony niedziela 29 mar 2009, 12:15 przez REDAIK, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie do Nowego Sącza pojechał Mag.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ad Maciek super super i jeszcze raz super bardzo mnie cieszy, że Malinka ma pana który chyba lubi focić będziemy mieli co podziwiać,a tereny macie piękne. Malina to jedna z dwóch moim ulubienic, wiec wiem co przezywa Zuza bo mi też jest smutno.
Czekam na Malwę i proszę abyście dali moje namiary, chyba że Wy nie chcecie albo właściciel nie będzie miał ochoty na kontakty
Rozjazd jest Was wielki tu północ morze - tutaj Nowy Sącz
Czekam na Malwę i proszę abyście dali moje namiary, chyba że Wy nie chcecie albo właściciel nie będzie miał ochoty na kontakty

Rozjazd jest Was wielki tu północ morze - tutaj Nowy Sącz

Mag już w Nowym Sączu. Podczas drogi był dzielny i spał, żadnych niespodziewanych przygód.Za to Mina, która przemieściła się do Ursusa miała jakieś problemy żołądkowe po drodze, jakby miała tak daleko babka. Ale to chyba po mamusi.
No i zostało ich tylko 5: Miodun, Mewa, Malwa, Modra i Magia.
No i zostało ich tylko 5: Miodun, Mewa, Malwa, Modra i Magia.
Cześć Zuzia! 
Nie martw się o Malinkę.
Bardzo dbam o nią. Często zmieniam jej wodę,bawię się z nią piłką,na którą szczeka. Malinka CZASEM załatwia się na podłogę. 
Teraz na mnie patrzy i chyba wie, że do Ciebie piszę.
Już idę spać, bo jutro mam test z ekologii.
Dobranoc.

Nie martw się o Malinkę.

Teraz na mnie patrzy i chyba wie, że do Ciebie piszę.

Dziękuję bardzo Maćku za to, że troszczysz się o Malinę. Ja też już idę spać. Bardzo chciałabym zobaczyć więcej zdjęć Malinki. Cześć

Wysyłamy kilka dzisiejszych zdjęć Maliny. Nie będziemy opisywać szczegółów z codziennego życia rodziny bo pomyślicie że zupełnie zbzikowaliśmy na punkcie psa i wcale się nie pomylicie. Pies jest kochany. Wstaje rano je bawi się potem pada i śpi. Masujemy brzuszek bo czasem ma czkawkę. Czy u szczeniakow to częste zjawisko ? Malina śmiało penetruje wszystkie zakamarki mieszkania. Dzisiaj rano pierwszy raz odważyła się podejść do klatki świnki morskiej. Oszczekała ją i obwąchała.
Bardzo chętnie nawiążemy kontakt z miłośnikami ogarów. W Gdańsku działa grupa ale to za daleko (130km) żeby wybrać się na spacer zwłaszcza że w ciągu 20 minut możemy mieć tylko dla siebie kilka kilometrów plaży. Pozdrawiamy wszystkich ogarkowiczów. M&M Słupsk
Bardzo chętnie nawiążemy kontakt z miłośnikami ogarów. W Gdańsku działa grupa ale to za daleko (130km) żeby wybrać się na spacer zwłaszcza że w ciągu 20 minut możemy mieć tylko dla siebie kilka kilometrów plaży. Pozdrawiamy wszystkich ogarkowiczów. M&M Słupsk
- Załączniki
-
- Na kurczaka ?
- P1190875.JPG (95.65 KiB) Przejrzano 417 razy
-
- Podróże nosem po świecie...
- P1190882.JPG (84.63 KiB) Przejrzano 418 razy
-
- a może go po prostu zjeść...
- P1190900.JPG (80.81 KiB) Przejrzano 420 razy
Szczeniaki często mają czkawkę i masowanie raczej nie pomoże...z czkawki się wyrasta 
Mnie osobiście szczeniacka czkawka bardzo rozbraja

Mnie osobiście szczeniacka czkawka bardzo rozbraja