Rosia z Przewiesia
Re: Rosia z Przewiesia
młoda zdecydowała, że dzień należy rozpocząć o 4.30 to i wschód słońca udało się sfocić 

Piękne zdjęcia
a z Rosi to taki wodnik Szuwarek

a z Rosi to taki wodnik Szuwarek

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Moja Burza pływa tak jak Rosia na drugim zdjęciu 

Pikantna sesja łóżkowa

Dziś z Rosią byliśmy na wystawie psów w Toruniu. Okazało się, że jest ogarem
Dostała ocenę doskonałą, a także tytuły Zwycięzca Młodzieży (Youth Winner), Najlepszy Junior (Best Junior), Zwycięzca Płci Przeciwnej (Best of Opposite Sex) wśród ogarów. Medal też dostaliśmy.

Dostała ocenę doskonałą, a także tytuły Zwycięzca Młodzieży (Youth Winner), Najlepszy Junior (Best Junior), Zwycięzca Płci Przeciwnej (Best of Opposite Sex) wśród ogarów. Medal też dostaliśmy.
Wow, gratulujemy. My co sobie przypomnimy że jest wystawa, to się okazuje że już zapisy zamknęli
Może kiedyś...

Może kiedyś...
Miłego,
Witold
Witold
Jakby było gdzieś dalej też byśmy pewnie zapomnieli. Mimo wszystko mam dość ambiwalentne uczucia co do wystaw. Kupa ludzi, samochody jeżdżą w środku tego, młoda totalnie zestresowana. Nie wiem, jakby się zachowywała, gdybyśmy nie ćwiczyli "stój" i biegania na ringówce. Chyba mocno zastanowię się nad następnymi wystawami. Nie jestem hodowcą i mam w nosie tytuły.
Mam przepięknego psa i resztę mam w poważaniu.
Mam przepięknego psa i resztę mam w poważaniu.
Ale ten jeden raz wypada
Chociażby za pochodzenie - przynajmniej trud pana Wojtka jest wynagrodzony, chociaż on jest chyba bardziej pasjonatem niż hodowcą
Czyli Rosia - exterior i psychika doskonałe

Czyli Rosia - exterior i psychika doskonałe

Miłego,
Witold
Witold
Pewnie tak, za niedługo jest wystawa we Włocławku, to tylko 50 km od nas. Może się wybierzemy, jeszcze nie wiem. Co do jednego jestem przekonany, Trafiły nam się doskonałe psy od Pana Wojtka. I co więcej nie wiedzieliśmy, jakie skarby bierzemy....
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
gratulacje dla Rosi i ukłony dla Was za obecnośc na wystawie w takie upały...
Rosia jest piękna i szkoda by było aby nie pokazywała sie ... (chociaż rozumiem Wasz dyskomfort.. ja tez nie jestem fanką wystaw - zdecydowanie bardziej odpowiada mi klimat konkursów pracy, ale jestem fanką ogarów i uważam, ze trzeba je promowac...a wystawa temu sprzyja....)
ale to tylko takie moje zdanie... a że chciałbym kiedyś spotkać na zywo córe Vika i Polki...
.
Rosia jest piękna i szkoda by było aby nie pokazywała sie ... (chociaż rozumiem Wasz dyskomfort.. ja tez nie jestem fanką wystaw - zdecydowanie bardziej odpowiada mi klimat konkursów pracy, ale jestem fanką ogarów i uważam, ze trzeba je promowac...a wystawa temu sprzyja....)
ale to tylko takie moje zdanie... a że chciałbym kiedyś spotkać na zywo córe Vika i Polki...

z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115