Szyszka Tropinos
Re: Szyszka Tropinos
Szyszka i reszta rodzeństwa Tropinos kończy dzisiaj 4 miesiące 

- Załączniki
-
- blog.jpg (129.86 KiB) Przejrzano 452 razy

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Hihi a wczoraj o tym nawet myślałam że małe Tropinoski jutro już 4miesiące będą mieć
eh jak ten czas leci- a ja tak bym chciała Szajkę mieć zawsze taką malutką 

A ja chyba się cieszę, że Szyszka rośnie
Jak była całkiem mała to było różnie z tzw. równowagą psychiczną
gryzła, napadała na nogi i była bardziej knąbrna, a teraz jest znacznie lepiej

- Aszemi
- Kontakt:
A no bo teraz już ją wychowaliście trochę i z każdym miesiącem będzie lepiej ale ja już jedną wychowaną Salwę mam i stąd ta chęć wiecznego maluszka 

Zrozumiałam
Fajnie było jak Szyszol był małą kuleczką taką z którą wszystko można było zrobić, jak chciałam tulić to tuliłam, a teraz nasz Osiołek najpierw pomyśli, a potem albo spełni życzenie albo nie.
A w ogóle to zaczynamy wymieniać kiełki, pluszaki są od krwi i nie bardzo wiemy jak jej ulżyć. Narazie są to kostki, ale może są inne sztuczki

Fajnie było jak Szyszol był małą kuleczką taką z którą wszystko można było zrobić, jak chciałam tulić to tuliłam, a teraz nasz Osiołek najpierw pomyśli, a potem albo spełni życzenie albo nie.
A w ogóle to zaczynamy wymieniać kiełki, pluszaki są od krwi i nie bardzo wiemy jak jej ulżyć. Narazie są to kostki, ale może są inne sztuczki

- Aszemi
- Kontakt:
Hmm z mojej wiedzy kości są niezastąpione- ja daję duże wieprzowe podgotowane 

- agata-budynek
- Gadu-Gadu: 0
Ale piękna panienka
życzymy dużo zdrówka Szyszuni
A ja jednak uważam, że nasze ogarki za szybko rosną, mimo, że strasznie psocą, sikają i gryzą

A ja jednak uważam, że nasze ogarki za szybko rosną, mimo, że strasznie psocą, sikają i gryzą

Dziękujemy za życzeniaagata-budynek pisze:Ale piękna panienkażyczymy dużo zdrówka Szyszuni
![]()

A ja żyję w sprzeczności Mały Słodziuch kontra Dorastająca Dama