ROZMARYN
Re: ROZMARYN
Pewnie miał te łapy bardzo gorące... myślę, że one to odczuwają jako pieczenie. A zachowują się, jakby naprawdę szaleju się najadły... Niedawno, po spacerze, po przetarciu łap taką chusteczką do demakijażu, jeszcze przez pół godziny siedziałam przy Iskrze i drapałam jej łapy od spodu
O dziwo, wtedy siedziała spokojnie...

Byleby w sercu ciągle maj!
No teraz to jestem pewna ze tak było ; Raz jeszcze wielkie dzięki za podpowiedź

- BACHMATsforanemroda
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Brawo!!

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wczoraj Rozmaryn zaliczył swoje drugie polowanie
Tym razem próbował swoich sił w Beskidach w okolicach Soli. Pogoda była bardzo łaskawa , w porównaniu do ubiegłego tygodnia - bez wiatru , deszczu i nawet troszkę słoneczko przyświeciło.
Ja przerażona do granic możliwości , ponieważ znam te tereny i wiem jakiej zwierzyny można tam spodziewać.
Jeszcze meldunek z soboty otrzymany o godz. 7:00 rano ( gdzie Rozmaryn i Pan już byli na zbiórce) od zaprzyjaźnionego myśliwego , który w sobotę polował w tym rejonie - po drugiej stronie góry . A brzmiał on tak " wczoraj nudy - w pierwszym miocie wilki, w drugim miocie wilki w trzecim miocie niedźwiedź"
- i nie był to żart ....Rzeczywiście tak było. Ale jak widać Edek wystraszył wszystko bo ani wilka ani niedźwiedzia duet Pan i pies nie spotkali 
Były 3 mioty - Praca Rozmaryna dużo lepsza niż poprzednio - głównie ze względu na posłuszeństwo - juz nie nawiewał tak bez sensu ; tylko raz w ostatnim miocie oddalił się na ok 1,3 km w pogoni za sarną ,ale zrozumiał ze nie da rady i zaczął wracać
A w pierwszym miocie samodzielnie wystawił sarnę i skutecznie
za co spotkał się z uznaniem myśliwego i nagrodą
Generalnie udane polowanie -Pan i pies wrócili zmęczeni ale i zadowoleni

Ja przerażona do granic możliwości , ponieważ znam te tereny i wiem jakiej zwierzyny można tam spodziewać.
Jeszcze meldunek z soboty otrzymany o godz. 7:00 rano ( gdzie Rozmaryn i Pan już byli na zbiórce) od zaprzyjaźnionego myśliwego , który w sobotę polował w tym rejonie - po drugiej stronie góry . A brzmiał on tak " wczoraj nudy - w pierwszym miocie wilki, w drugim miocie wilki w trzecim miocie niedźwiedź"

Były 3 mioty - Praca Rozmaryna dużo lepsza niż poprzednio - głównie ze względu na posłuszeństwo - juz nie nawiewał tak bez sensu ; tylko raz w ostatnim miocie oddalił się na ok 1,3 km w pogoni za sarną ,ale zrozumiał ze nie da rady i zaczął wracać
A w pierwszym miocie samodzielnie wystawił sarnę i skutecznie

Generalnie udane polowanie -Pan i pies wrócili zmęczeni ale i zadowoleni
Brawo, brawo. Tak trzymać. Cieszymy się że kolejny ogar wie jak w lesie zwierz pachnie 

- Marzena i Czarek
- Poniatowski Dwór
- Kontakt:
Podziwiamy widoki i odwage - i baaardzo gratulujemy! 

z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
- Angelika
Gratulacje

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Też dostaliśmy relację o polowaniu z wilkami. One jak słyszą ludzi mając pełne brzuchy to same uciekają, gorzej z misiem
.
Piękny teren
Bardzo się cieszę, że chłopakom się podoba
!!!

Piękny teren

Bardzo się cieszę, że chłopakom się podoba