FUNDACYJNE BURKI - prosimy o pomoc ...i dom (

Awatar użytkownika
irie
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: FUNDACYJNE BURKI - prosimy o pomoc ...i dom (

Post autor: irie »

Mnie sie jakos wydaje, ze Fundacja nie ma statusu OPP. :mysl_1: Ale moze mi cos umknelo.
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Dobrze się wydaje Tobie Irie nie ma na ten czas, ale w następnym roku już będzie - tak mi się zdaje.
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Dzięki, musze zrobić korektę.

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Kurczę, jak można mówić, że Filipek niefotogeniczny :nunu: Eh, żebym miała pewność, że dogada się z moimi psami... (albo raczej odwrotnie)
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

SARABANDA pisze:Mam problem, urząd skarbowy zakwestionował odpis 1% na Fundację , cytuję : "brak OPP pod wskazanym KRS". Proszę o potwierdzenie KRS, może coś pokręciłam.
Niestety nie...
Tzn. zawsze trzeba sprawdzić czy podmiot znajduje się na stosownej liście organizacji ze statusem OPP.
My OPP uzyskałyśmy w tym roku...wprawdzie w lutym dostałyśmy stosowne dokumenty i wpis do KRS ale dowcip polega na tym, że żeby móc wpłacać na daną organizację to do tego rejestru musi ona być wpisana do listopada roku który jest rozliczany. Czyli powinniśmy się tam znaleźć do listopada 2011.
Dziękuję bardzo za pamięć ! :szacun_1:
Polecamy się w przyszłym roku :)

Olu...spokojnie...ktoś dostrzegł głęboko ukryty wdzięk Filipka :)
Filipek w okolicach Wielkanocy wylądował w nowym domu i myślę, że muszę się jakoś niedługo do ludzi odezwać.
W sobotę jadę na wizytę przedadopcyjną w sprawie Pusi i wszystko wygląda obiecująco ale nie zapeszam ;)

Także do adopcji na razie mamy tylko koty....3 :roll:

Aaa - jeszcze jest nieduży biszkoptowy szczeniak ;) Kundelek :)
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Od kilku dni zamieszkuje u nas taki oto obywatel. Jest malutkim szczeniakiem. W wieku pewnie ponad pół roku, bo ma wymienione już wszystkie zęby. Waży 5 kg. Bardzo wesoły i przyjacielski. Lubi dzieci, bo 10 letni syn mojej przyjaciółki wzbudza w nim nieodmiennie wiele radości. Wielkich psów się nie boi nawet jak całą czwórka próbują go pożreć. Wywala brzuch do góry i wesoło merda ogonkiem. Jedyne co go trochę niepokoi to rudy kot. Czarny Franek jest czymś zupełnie normalnym :psiako: , ale rudy :strach_2: przerażający. Aż trzeba było wleźć pod szafkę w kuchni. Malucha nazwaliśmy Walle. Z wyglądu coś między dużym yorkiem a shih tzu. Szukamy dla malca domu.

Obrazek

Pozdrawiam Kasia
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Można prosić o dodatkowe projekcje ( sorki , piszę z pracy ) :sekret:

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Owczarek pirenejski!
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Wiadomo, że pirenejski :happy3: bo do Kapselka trochę podobny. I ząbki jakby po linii męskiej u niego :jezyk_3: . Podeślę jeszcze zdjęcia ale mam z telefonu i czekam, aż dojdą na maila. To zawsze jakoś trwa długo. :niewka:
Malutki to sama słodycz. Dziś rano asystował mi wraz z tollerkami przy piciu kawy na tarasie. Właściwie cały czas pchając się na kolana. :mysl_1: Może ma też coś z ogara. :jezyk_3:
Kasia
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Hi hi a wiecie że ja też byłam wzywana do skarbówki bo sobie uwidziałam na fundację odpis zrobić. Za rok mówicie że będzie można? :mysl_1:

Trzymam kciuki za domek dla nowego lokatora u Kasi. ;)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ