a dlaczego nie? w PL na szczęście nie ma obowiązku wg alfabetu i to po koleiweszynoska pisze:będziesz maluchy na g nazywac????Aszemi pisze:Właśnie się wczytuję w imiona i jakoś w literce "g" często wpisane są podwójnie

Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
a dlaczego nie? w PL na szczęście nie ma obowiązku wg alfabetu i to po koleiweszynoska pisze:będziesz maluchy na g nazywac????Aszemi pisze:Właśnie się wczytuję w imiona i jakoś w literce "g" często wpisane są podwójnie
czasami przeznaczeniemAszemi pisze:Myślę nad tym na razie i mam kilka opcji literkii nie będzie to A
![]()
A czym się kierujecie wybierając literę
monik pisze:a dlaczego nie? w PL na szczęście nie ma obowiązku wg alfabetu i to po koleiweszynoska pisze:będziesz maluchy na g nazywac????Aszemi pisze:Właśnie się wczytuję w imiona i jakoś w literce "g" często wpisane są podwójnie
Też mi się tak wydaje więc jak już odbiorę swój założę lub dopiszę swoje niewykorzystaneDymkowa pisze:fajny wydaje mi się pomysł zrobienia bazy niewykorzystanych przydomków
No tak, ale ktoś musiałby "zarządzać" taką bazą i jeśliby ktoś coś wykorzystał, to musiałby to zgłosić do wykreślenia, to po pierwsze, a po drugie mogłoby się tak zdarzyć, że 10 osobom spodoba się ten sam i wyślą to i będzie dopiero wyścig - kto pierwszy ten lepszyDymkowa pisze: ...A swoją drogą fajny wydaje mi się pomysł zrobienia bazy niewykorzystanych przydomków...