To chyba znak że trzeba się rozejrzeć za lepszym obiektywem

A wiewióreczki to chyba randkowały, bo były dwie, ganiały się po drzewach jak szalone i trasznie śmieszne odgłosy wydawały

Tutaj tylko jedna złapana w chwili odpoczynku

tylko TY tak uważaszAnia W pisze:i z jedynie słusznego profilu
Paula pisze: Świetne fotki robisz! Coraz lepsze chyba...
DziękujęMalgosiaczek_27 pisze: Zdjęcia super Aniu!
Ja nawet o was myślałam, tylko...Paula pisze: Dlaczego nie powiedziałaś, że będziesz z Bardzikiem w lesie? może cofnęłabym Świtkowi szlaban
Ja to się przede wszystkim cieszę, że on jest w takiej kondycji -dzisiaj byliśmy 1,5 godziny w lesie i czuł się bardzo ok. A już naprawdę było niefajnie...Malgosiaczek_27 pisze:Bard z dnia na dzień coraz dostojniejszyNawet ten zmierzwiony
![]()
Nawet dla śmierdzącego Świtka zrobię wszystko; znajomi nie-psiarze i tak już pukają się w głowęAnia W pisze:Nie wiem czy odpowiadałaby wam pobudka o 6
akurat na tym forum już chyba nic nas nie zdziwiAnia W pisze:(nawet nie będę wam pisała jakie mam podejrzenia)
Super! Szczególnie, że już chyba nie chodzicie na tak długie spacery?Ania W pisze:dzisiaj byliśmy 1,5 godziny w lesie i czuł się bardzo ok.
My także!Malgosiaczek_27 pisze:Śliczny z niego pies i oby jak najdłużej cieszył się zdrówkiemŻyczymy mu tego z całego serca
![]()
Skąd ja to znamPaula pisze:znajomi nie-psiarze i tak już pukają się w głowę
Kompletnie nicPaula pisze:Ania W napisał(a):
(nawet nie będę wam pisała jakie mam podejrzenia)
akurat na tym forum już chyba nic nas nie zdziwi![]()