MWPR-KATOWICE -18.03.2011 - s. M. Wieremiejczyk-Wierzchowska

Archiwum - Wystawy w 2011 roku

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
irie
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: MWPR-KATOWICE -18.03.2011 - s. M. Wieremiejczyk-Wierzchowska

Post autor: irie »

Jak na halowa wystawe, ta katowicka jest bardzo przyjazna. Mila atmosfera, mnostwo miejsca (pewnie dzieki 3-dniowce, a cena dla nas jest ten nieszczesny piatek), ogarow tez tym razem mnostwo (mimo piatku;) Ciesze sie, ze udalo mi sie dotrzec, fajnie zobaczyc znow znajome twarze i tyyyle ogarow :)
Wielkie gratulacje dla psiakow, zwlaszcza dla debiutantow, dla zwyciezcow i zwlaszcza dla Frajdy - pieknie sie pokazala. :)
Pogody tylko zabraklo do pamiatkowego zdjecia na gorce, byloby wielkie.

Weszynosko, duzo zdrowia! Nie daj sie! :silacz: ;)

A myslalam, ze juz zdjecia jakies beda...Lap mi padl ostatnio i tak z doskoku net podgladam, zawsze liczac na wszystko za jednym zamachem ;]

Slawek - o tak, pogoda na powrot byla 'rewelacyjna', taki gratis do piatkowego popoludnia na jedynce, co sam w sobie jest wystarczajacym koszmarem. Ja wybralam slaskie kanaly do Czestochowy, nie odwazylam sie jechac 'ekspresowka'. :tia:
Obrazek
Awatar użytkownika
Iza i Sławek
Kontakt:

Post autor: Iza i Sławek »

Zenek może jeszcze w niedzielę coś wywalczy ;) (rasy polskie)
A co do przyjaznej wystawy Katowickiej;
Mam nadzieję że ZKwP o/Katowice i TOZ wytoczą proces (kilka paragrafów się znajdzie)
temu BYDŁU ZWIĄZKOWEMU, które ma głęboko w d...pach to że ktoś zapłacił za wystawę, że komuś może zależeć na dobrej prezecji psa, a co najważniejsze, mają w d....pach setki zestresowanych, przerażonych zwierząt, dzieci. Ciekaw jestem ilu zwiedzających nie przyszło dzięki tym BYDLAKOM :zly3:
Wiem,że ostro, ala jak inaczej nazwać te męty, KTÓRE NIE POTRAFIĄ USZANOWAĆ BEZBRONNYCH ISTOT !!!
Dla niewtajemniczonych; Te SKU.....NY o godz. 10-tej zrobiły sobie przed "Spodkiem" spotkanie przed tym ich piknikiem. Były petardy, gwizdki, trąbki i inne atrakcje :zly3:
S.
Wesna z Gończaków
Awatar użytkownika
AniaRe
Kontakt:

Post autor: AniaRe »

My też wracaliśmy w koszmarnej śnieżycy, warunki były straszne. Ale i tak mieliśmy jak się okazało super, bo jak my wracalismy to w przeciwnym kierunku Katowic byly 2 objazy i własciwie cała droge korek. Nie wiem, ile godzin ci jadący katowicka na południe jechali..

Ja sie bardzo, bardzo cieszę z sukcesu Frajdzi :) zrobila mi wielką niespodziankę :lol:

Jestem pod dużym wrażeniem jak przygotowana do wystawy i wystawiana była Minuta! Naprawdę super.
Awatar użytkownika
Darianna
Gadu-Gadu: 1179423

Post autor: Darianna »

Co do tych szalonych górników prawda, sama szłam z rudym od pkp i miałam "przyjemność" z tym towarzystwem i petardami latającymi dookoła. Cieszę się, że moje rude z hukiem oswojone, ale jak ktoś szedł z bardziej wrażliwym psem to nie zazdroszczę...

My się pochwlimy :happy3: :

sędzia:Stelios Makaritis (Grecja)

Neiven AMOR'S ARROW
klasa championów
dosk, I/IV, CWC, CACIB, BOB, BOG II

Obrazek

Obrazek
foty by Dave(legawce.com)

a pkp wracałam 6 godzin zamiast 3,5 do Dębicy - przed nami popsuł sie pociag i zatarasował tory...
Obrazek
Awatar użytkownika
Iza i Sławek
Kontakt:

Post autor: Iza i Sławek »

A chwal się :brawo_1:
Rasy gratulowałem Rudemu jeszcze na wystawie, to teraz uściśnij mu łapę od nas, za grupę
S.
Wesna z Gończaków
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Gratki dla wszystkich! :piwko: :silacz:
Prosimy o fotki :dawaj:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ł-Bohun

Post autor: Ł-Bohun »

Wszystkim gratulujemy i pozdrawiamy oraz prosimy o foty....
Exitus acta probat
http://www.myslistwozogary.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ; http://www.ogarowegranie.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
hodowla Ogarów Polskich - "Ogarowe Granie"
Awatar użytkownika
musia
Kontakt:

Post autor: musia »

Mam nadzieję, że z wystawy katowickiej ogarki i gończe są zadowolone.

Ja latałam jak z piórkiem, miałam debiutanta sekretarza. Ale wydaje mi się , że przy OP było już w porządku.

Jak wszyscy widzieli zakręcona byłam na całego. Udało mi się zobaczyć "słownie" - jedną ogarkę. Niektórych nawet mój umysł nie zarejestrował. A oceny i psy przypasowuję dziś z katalogu.

Z rozpoznawaniem ludzi było ciężko, ale sami widieliście. Ciężko było przystanąć.

Zapraszam w przyszłym roku do Katowic
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Awatar użytkownika
Danuta

Post autor: Danuta »

Musiu oceny do ogarków już są przyporządkowane dwie strony wcześniej :happy3:
Na ringu sprawiałaś się dzielnie!
Za to proszę Cię, żebyś wyedytowała pierwszego posta i tam wpisała wyniki.
Taką to świecką tradycję w zeszłym roku ustanowiliśmy ;) :D
Danuta i Lokis

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

My również gratulujemy wszystkim :piwko:
Uchaty nie lubi wystaw, niestety :niewka: Kiedy wchodzi na ring diabeł w niego wstępuje, poza ringiem zupełnie inny pies :fiufiu:
Cody nie było bo chora :placzek: Od tygodnia regularnie odwiedzamy weta i niestety młoda, w trakcie leczenia nie nadaje się do przebywania w skupiskach psów :niewka:

Mam trochę fotek więc wrzucam :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek