kasiawro
No właśnie:)
DO WSZYSTKICH
AAAA żeby.... proszę o odpowiedź:
Czy naprawdę nie znacie "producentów" psów?????
Wybacz.. będę bardziej uważna:)

Nie obawiasz się "ostracyzmu" po takiej wypowiedzi????błędy hodowców z ZKwP mogą być naprawiane głównie dzięki jakimś strzelbusom rozmnażającym swoje ogary poza oficjalnym obiegiem
A może w końcu jakieś konkretne przykłady z Twoich ust Doroto padną, bo w ten sposób to tylko niepotrzebne jątrzysz temat i chyba sztucznie podsycasz jego atrakcyjność. A ja bym już poszedł spać z miłą chęciądorob62 pisze:chodzi mi o takich co uchodzą za hodowców a nimi nie są..... regulamin czy zasady hodowców(hodowli) czytałam kiedyś....I oni ich nie spełniają mimo, że powinni.. więc tylk pytam.. vczy takowi nie istnieją???
sarkazm niepotrzebny myślę.Jeżeli już podliczysz wyniki spisu, to proszę Cię o podanie nam, ile wśród 'nieznanych nam Ogarów' jest psów z hodowli, które uważasz za hodowlę a nie producentów.
Moja obecność na forum nie pozwala Ci iść spać? Nie wiedziałam że forum czynne od-do:)ja bym już poszedł spać z miłą chęcią![]()
tak ja jestem przekonana.. ale pytam Was o Wasze zdanie. odpowiedz mogłaby być prosta. TAK lub NIE.Pytasz czy istnieją, jednocześnie mając święte przekonanie o ich istnieniu.
Coś co jest oczywiste dla jednych nie musi być oczywiste dla innych. Warto więc pytać:)Tak to i ja mogę do białego rana pytać i pytać o rzeczy które dla mnie są oczywiste.
Oczekujesz nazwiska ? czy nazwy?jakieś konkretne przykłady z Twoich ust Doroto padną,
Jeśli TY uważasz, że jest OK. to JEST OK. I wspaniale:) Rafał... czytasz co chcesz przeczytać. Ja nie daję żadnych wytycznych! Twój Pan Marek zapewne producentem nie jest. Ty to wiesz najlepiej. NIE JA!! Masz dobre doświadczenia. Ja też. Ale naprawdę są tacy co mają złe doświadczenia. I to od nich usłyszałam określenie "producent".od tego momentu mój kontakt z Panem Markiem się skończył.
I teraz, według Twoich wytycznych (stopień zainteresowania hodowcy losem szczeniaków) Doroto, powinienem zakwalifikować hodowlę Pana Marka do producentów.
No i nie uważam tak na całe szczęście. Pana Marka wraz z małżonką darzę cały czas szacunkiem jak również prowadzoną przez nich hodowlę.
I nawet znam osoby, które mi napisały, że na to forum się nie zapiszą.Danuta pisze:A może po prostu dlatego, że np. taką mają osobowość, że nie potrzebują rozgłosu, sławy i chwały swojego psa i swojej?(nie wiem, czy zastosowałam właściwą kolejnośćdorob62 pisze:A dlaczego nie chcą nas znać???).
Są szczęśliwi, że żyją z fajnym psiakiem, lub ze świetnym towarzyszem na polowaniach i to im absolutnie wystarcza jeśli chodzi o relacje człowiek – pies. A komputer i internet jeszcze nie dotarł pod każdy dach. A nawet jeśli gdzieś dotarł - ktoś może mieć nasze forum, rozważania i kłótnie w nosie i absolutnie ma do tego prawo!
Ja bardzo poproszę przykłady jakich warunków nie spełniaja znani Ci hodowcy ogarów? Bo ciagle powtarzasz o producentach nie dając żadnych klonkretnych przykładów (i nie chodzi mi o przydomek). To, że ktoś nie ciąga swoich szczeniaków na wystawy nie robi z nigo producenta - przynajmniej dla mnie.dorob62 pisze:kasiawro
Czego nie rozumiesz????
Że zgadzam się z tym co napisałas wcześniej?????
czy tego pytania??? Pytanie jak pytanie..... bo jak powiedziałam że bywają producenci to zakrzyczano mnie że nie (nie chodzi mi o allegro).. chodzi mi o takich co uchodzą za hodowców a nimi nie są..... regulamin czy zasady hodowców(hodowli) czytałam kiedyś....I oni ich nie spełniają mimo, że powinni.. więc tylk pytam.. vczy takowi nie istnieją???
Co do producentów Ogarków.. tak zapytałam i o nich ale wyedytowałam i zmieniłam nim pojawiła się odpowiedź.. bo znowu bym była "palona na stosie":):):):Ale można odpowiadać i na takie pytanie....
Jeśli TY uważasz, że jest OK. to JEST OK. I wspaniale:) Rafał... czytasz co chcesz przeczytać. Ja nie daję żadnych wytycznych! Twój Pan Marek zapewne producentem nie jest. Ty to wiesz najlepiej. NIE JA!! Masz dobre doświadczenia. Ja też. Ale naprawdę są tacy co mają złe doświadczenia. I to od nich usłyszałam określenie "producent".[/quote]dorob62 pisze:rafkow
od tego momentu mój kontakt z Panem Markiem się skończył.
I teraz, według Twoich wytycznych (stopień zainteresowania hodowcy losem szczeniaków) Doroto, powinienem zakwalifikować hodowlę Pana Marka do producentów.
No i nie uważam tak na całe szczęście. Pana Marka wraz z małżonką darzę cały czas szacunkiem jak również prowadzoną przez nich hodowlę.