Na polu widać, że nawet jeżeli próbowały to przed zającem i sarnami mają małe szansehania pisze:Te marchewki na tych nóżkach to nie uciekały?

Dziękimartaimicho pisze:Ania,ale uczta zdjęciowa![]()
Łoza to wyścigówa...Kefira muszę znajomym pokazać,bo baardzo podobają im się te psiaki a jeszcze w kolorze off white to obłęd

Łoza faktycznie wolno na spacerze nie może

Uprzedzam, że Kefir nie jest śnieżnobiały - regularnie wyskakują mu piegi

Boskie określenie - puszczę dalejEwka pisze:Intrygująco, jak zawsze... Kefirek ma urodę odważną i trudną...![]()

Moja rodzina jeszcze na początku tej drogi bo Kefir z nimi od niedawna...ale wiadomo co dalej?Ewka pisze:Taka mi głupia myśl przyszła do głowy... mówią, że państwo upodobniają sie do swoich pupili.... no to o zmiłowanie ludeczkowie proszę![]()

kasiawro pisze:Kefir taki brzydal na tych fotach, że aż rozbraja mnie.
Kasiu on nie tylko tak na fotach...na żywo też brzydal

Ale jest bardzo miły i przyjacielski i oby tak mu zostało (tfu tfu

kasiawro pisze:Kapustę widzę wreszcie wyciął ktoś. może oni celowo dla zwierzyny zostawiają, bo chyba w tle widzę ambonę
W tym miejscu wyciął...na innych poletkach i kapusta, i buraczki, i pory w ziemi

I te pola dalej od ambony. Nie wiem dlaczego tego tyle zostaje...może ludziom nie opłaca się zbierać...A co lepsze - w zeszłym roku były tam jeszcze miejsca, gdzie wysypywano na dokarmianie co moim zdaniem jest bez sensu

kasiawro pisze:Tak jak uszy nie kopiowane ok, tak ogon jakoś dziwnie wygląda![]()
Ja się chyba szybko przyzwyczaiłam o do uszu i do ogonów u psów, które kiedyś miały te części ciała cięte. On mi dobrze wygląda kompletnydor pisze:Kefir powróciłWyrósł chłopak, mnie się tam z ogonem podoba. A miny ma faktycznie głupie