Śniada na pierwszym zdjęciu do Czupryny podobna, na zdjęciu ze sznurkiem ujmująca.
A Śpiewka to pracująca kobieta

Cytuję p. Tomasza:kasiawro pisze:Właśnie ja o śpiewce to coś chciałabym poczytać
Śniada to żółta - malutka sunia, co zasnęła Ci na kolanach i nie puściła zabawki:). Mieszka ze świnką i kotem od małego. Są bezpiecznekasiawro pisze:Marta Śniada to pomarańczowa?
Nie wspominając o radości na pychu suni... Brawo!miszakai pisze: A jaka duma na twarzy pana![]()
mi na trzeciej fotce od dołu. Ale tylko na tym zdjęciu:)kasiawro pisze:Ja tatusia i Kalinkę też widzę, ale babci wcale
Nie jest wyższa, nawet może ciut niższa choć niewiele ale przez podkasanie mocne i wcięcie w talii jest charcia:). Po Śchabowej ani śladukasiawro pisze:Ona jest wyższa od Cygi?
Ja pamiętam jak chciałam upaść Cygę i nic z tego nie wyszłokasiawro pisze:myślę, że jeszcze nabierze "ciałka".
No, rozkręciła się szybko i próbowała chwytów zakazanych. O dziwo, Cyga pozwalała, leżała kołami do góry ale co jakiś czas spuszczała młodej manto, dla zasadySARABANDA pisze:mam wrażenie że Śliwka nie daje sobie w kaszę dmuchać, charakter to na pewno ma po mamusi