Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
-
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Odgrzebuję blog z drugiej strony i składam gratulacje za IV miejsce i dyplomik z tropowców 

A dziękujemy
Nie wiedziałam skąd te wieści bo wczoraj nawet nie odpalałam komputer ale dziś zajrzałam na łowiecki
Łoza po raz kolejny zdobyła dyplom III stopnia
i po raz kolejny zajęła ostatnie "dyplomowane" miejsce ...
Tym samym zakończyliśmy sezon konkursowy 2011 i musimy się zastanowić jak sprawić, żeby się skupiła tak, żeby dojść z punktu A do punktu B bez skoków w bok

Nie wiedziałam skąd te wieści bo wczoraj nawet nie odpalałam komputer ale dziś zajrzałam na łowiecki

Łoza po raz kolejny zdobyła dyplom III stopnia

Tym samym zakończyliśmy sezon konkursowy 2011 i musimy się zastanowić jak sprawić, żeby się skupiła tak, żeby dojść z punktu A do punktu B bez skoków w bok

-
Ja wiem z zielonego 

Gratulujemy jak nie wiem co...
Troszkę zazdrościmy
I pozdrawiamy...
Troszkę zazdrościmy

I pozdrawiamy...

Byleby w sercu ciągle maj!
Dziękujemy!
Ewka - nie zazdrościć, w przyszłym roku stratować
Koniecznie! 

Ewka - nie zazdrościć, w przyszłym roku stratować

Czemu tej Lozie same co trudniejsze konkursy wybierasz?Ania W pisze:Łoza po raz kolejny zdobyła dyplom III stopniai po raz kolejny zajęła ostatnie "dyplomowane" miejsce ...
![]()

Gratulacje wielkie

Cieszymy sie bardzo, ze Loza potwierdza swoja stabilna pozycje dobrego tropowca

mialam wolac o zdjecia, ale widze, ze sa;)
A Łoza już się nie spotyka z Kefirem?
Kefir to pewnie już się trochę duży zrobił, a my nic o tym nie wiemy

Kefir to pewnie już się trochę duży zrobił, a my nic o tym nie wiemy

Przepraszam, nie jestem w temacieAnia W pisze: Łoza po raz kolejny zdobyła dyplom III stopnia

irie- ten konkurs nie był trudny (poprzedni trudniejszy, chociażby biorąc pod uwagę ile naprawdę dobrych psów odpadło).
Też się śmiałam, że dyplom wprawdzie trzeciego stopnia ale praca równa - na 2
Jest czas na dopracowanie ...i na dalsze dorastanie, bo do stabilizacji jeszcze troszkę brakuje
Kasiu - trochę czasu brakuje na spotkania z Kefirem, bo w tygodniu teraz szybko ciemno a my od miesiąca mamy co weekend jakieś wyjazdy ....Ale nadrobimy
Informacyjnie : Kefir teraz w Górach Świętokrzyskich przy kominku się grzeje 
zybalowie - to był nasz trzeci konkurs i jednocześnie trzeci dyplom III stopnia.
Też się śmiałam, że dyplom wprawdzie trzeciego stopnia ale praca równa - na 2

Jest czas na dopracowanie ...i na dalsze dorastanie, bo do stabilizacji jeszcze troszkę brakuje

Kasiu - trochę czasu brakuje na spotkania z Kefirem, bo w tygodniu teraz szybko ciemno a my od miesiąca mamy co weekend jakieś wyjazdy ....Ale nadrobimy

zybalowie - to był nasz trzeci konkurs i jednocześnie trzeci dyplom III stopnia.