I co Wy na to?

Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Re: I co Wy na to?

Post autor: qzia »

Ja może też i podobnie myślę, ale boję się, że w mniejszych klubach i stowarzyszeniach będzie więcej przekrętów. Każdy będzie znał każdego i wszystko da się załatwić. Musi być jakiś międzynarodowy nadzór. No i to co mnie przeraża, to to że pseudohodowcy będą się teraz pozbywać suk, na których nie będzie zarobku. Może niedługo będzie tak jak u kotów. Zaczniemy pisać kontrakty na suki i psy. Czy do metryki można wstawić dopisek: nie do hodowli? Jeśli z psem jest wszystko ok. Bardzo mi się podoba określenie "ogar na kolanka" :mrgreen: .
Kasia
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

A myślisz, że jest możliwa większa ilość przekrętów?
aneta

Post autor: aneta »

Od 1 lutego płacimy za MŁ CH PL, CH PL- inne opłaty również kosztować będą więcej.
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

aneta pisze:Od 1 lutego płacimy za MŁ CH PL, CH PL- inne opłaty również kosztować będą więcej.
skąd wiesz???

bo na stronie Zarządu Głównego znalazłam tylko to

Od 1.01.2012 r. wprowadzono opłatę za wypisanie dyplomów Championa Polski i Młodzieżowego Championa Polski od wystawców zagranicznych w wysokości 25 EURO.
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
weszynoska
Kontakt:

aneta pisze: inne opłaty również kosztować będą więcej.

i jeszcze to...

Plenum Zarządu Głównego ZKwP na posiedzeniu w dniu 27 listopada 2011 r. podjęło m.in. następujące uchwały:
1. Składka członkowska na rok 2012 wynosi 70 zł. Pozostałe opłaty pozostają bez zmian.
Obrazek
aneta

Post autor: aneta »

Widziałam taryfikator opłat w oddziale, Championaty będą po 100zł, wpisanie przydomka do FCI 50 zł. W czwartek będę w oddziale to sprawdzę dokładnie.
Awatar użytkownika
romanczerwinski

Post autor: romanczerwinski »

A czego tutaj się bać.Jak jest organizacja prężna to sama się obroni.Zwróćcie uwagę na Organizacje Bokserskie.Na całym świecie jest ich ponad 15.A to WBO,WBC,IBF i wiele ,wiele innych.I każda istnieje .Ma członków,działaczy ....,którzy się przekrzykują,że,, nasza to jest lepsza od waszej,,że walki ważniejsze itp. Nie jestem długo członkiem ZwKwP,bo Ogórka (rodowodowego)mam dopiero dwa i pół roku ,ale mi się wydaje,że wszystko" to",robione jest dlatego ,że może ktoś się nie zrealizował,nie został "doceniony"w pewnych kręgach...,no i powiedział: ja wam qurde jeszcze pokażę. No i pokazuje. Nie bardzo brałbym to tak do serca,co oni NAM mogą? Kobuszewski najlepiej by na to odpowiedział. :tia:
Danusia
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Danusia »

weszynoska pisze:
aneta pisze:Od 1 lutego płacimy za MŁ CH PL, CH PL- inne opłaty również kosztować będą więcej.
skąd wiesz???

Od 1.01.2012 r. wprowadzono opłatę za wypisanie dyplomów Championa Polski i Młodzieżowego Championa Polski od wystawców zagranicznych w wysokości 25 EURO.
Weszłam tez na stronę Zarządu Głównego i nic więcej nie znalazłam co Węszynoska....
bea100

Post autor: bea100 »

http://www.ekonews.com.pl/pl/?aid=9738&test=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
weszynoska
Kontakt:

Danusia pisze:
weszynoska pisze:
skąd wiesz???

Weszłam tez na stronę Zarządu Głównego i nic więcej nie znalazłam co Węszynoska....

na fejsbuku juz o tym huczą... jednak nasz związek ściąga od swoich członków haracz na VAT o którym sobie zapomniał....
Obrazek
ODPOWIEDZ