Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Klubowa Opole
Będziesz miał tam z kim ( i to znaczniejszym niż ja) porozmawiać- poważnie.Józef pisze:Łoj! Liczyłem na wykład Bea... Poważnie.bea100 pisze:my- wystawa tak ale bez noclegu).
Harmonia Z Południowej Kniei- suki- klasa Champ
Zagraj NN- psy- klasa otwarta
Nie wiem jeszcze co z MońRożkami i co z BarDuniami- najwyżej się dopisze.
Aszemi- zwykle zgłasza się w jak najmłodszej- jesli zaczynacie

Kasiuwro- cieszę się, że się zobaczymy

Tak jak pisała Beata moim zdaniem dla początkujących tylko i wyłącznie młodzież. I ćwicz moja droga, ćwicz. Bo to najważniejsza wystawa w rokuAszemi pisze:A w jakiej lepiej wystawiać Salwę- ona będzie po raz pierwszy-a mam do wyboru klasę młodzieży od 9 do 18 miesięcy i klasę pośrednią od 15 do24 miesięcySalwa dokładnie 21 kwietnia skończy 15 miesięcy
Jeszcze otwarta wchodzi w grę

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A jakieś konkretypwlkpsnk pisze:I ćwicz moja droga, ćwicz. Bo to najważniejsza wystawa w roku

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Cwicz współpracę......czyli piękne poruszanie się po kółku..piękne Twoje i psa....
najlepiej jak ktos z boku to kręci...a potem na kompie obserwujesz i wyciągasz wnioski
Cwicz pozycje stój z podniesioną (psią ) głową wpatrzoną w Ciebie.....
ćwicz pokazywanie ząbków...bez szarpaczki i przypadania do ziemi...
najlepiej jak ktos z boku to kręci...a potem na kompie obserwujesz i wyciągasz wnioski
Cwicz pozycje stój z podniesioną (psią ) głową wpatrzoną w Ciebie.....
ćwicz pokazywanie ząbków...bez szarpaczki i przypadania do ziemi...
- Aszemi
- Kontakt:
Hi hi to może być problemweszynoska pisze:czyli piękne poruszanie się po kółku..piękne Twoje

tak tak... cwicz...
ale ja np i tak nie widze różnicy... czy ktoś biegnie jak sarenka czy jak słoń to dla mnie to prawie to samo
ale ja np i tak nie widze różnicy... czy ktoś biegnie jak sarenka czy jak słoń to dla mnie to prawie to samo

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
A ktoś się śmiał przed chwilą z komendy Carmen "kółko"Aszemi pisze:Hi hi to może być problemweszynoska pisze:czyli piękne poruszanie się po kółku..piękne Twoje

A tu proszę !! Ja mogę na klubówce głośno krzyczeć tę komendę, podczas prezencji Salwy przez Ciebie

No i mamy wieczór złotych myśli... "Ten się śmieje kto się śmieje ostatni"
ps. Tak sobie myślę jeszcze nad gestem, jaki powinien towarzyszyć tej komendzie głosowej... i jedyny rozsądny to chyba kreślenie kółek palcem wskazującym na skroni

Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog
- Aszemi
- Kontakt:
Ależ Rafale mi się ta komenda spodobała a nie rozśmieszyła a to robi różnicę
Ale teraz sobie pomyślałam że skoro na wystawie trzeba biegać w kółko to może Twój doping pomoże
Tylko nie krzycz Zdechł pies

Ale teraz sobie pomyślałam że skoro na wystawie trzeba biegać w kółko to może Twój doping pomoże

Tylko nie krzycz Zdechł pies

- Aszemi
- Kontakt:
No z tym już przegiąłeśrafkow pisze:i jedyny rozsądny to chyba kreślenie kółek palcem wskazującym na skroni