Według mnie nieWprawdzie ponownie dyplom III stopnia i znowu zamykaliśmy stawkę psów z dyplomami, ale...tylko trzy ukończyły konkurs z punktacją dyplomową (na 13 startujących).
Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
Dobrze, że Nugat umie na razie tylko przesuwane szafy otwierać. Ale już wszyscy wiedzą, że u nas to buty tylko na grzejniku albo w koszyku od roweru 

Moim zdaniem jest lekko sfrustrowana, że Ania nie wyraża entuzjazmu dla jej kreatywności
Kobita właśnie zabierała się za gotowanie obiadu, a tu przyszła pańcia i skrytykowała
.Aniu, pochwaliłaś swoją zdolną Kozuchę?
Oszronione zdjęcia piękne

Oszronione zdjęcia piękne

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Tyle dobrze, że nikt już nie powie że Zagaj ją tego nauczył. Zagaj nawet nie wiem co się w szafkach mieści 

Łoza rzeczywiście ma wyraz pyska, jakby mówiła: " No co Ty? nie podoba Ci się? a tak się starałam"
to jest wyraźnie minka pełna zawodu...
to jest wyraźnie minka pełna zawodu...

Byleby w sercu ciągle maj!
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Tak samo wyglądają dzieci przyłapane na porządkach w kuchni. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
Ja nigdy nie robiłam porządków, za to wymyślałam zawsze nowe przepisyania N pisze:Tak samo wyglądają dzieci przyłapane na porządkach w kuchni.

Nie - Acanka tym razem bez dyplomu.Danusia pisze:Czy Acanka tez zdobyła dyplom III stopnia????
Spokojnie - mam 5 lat przepracowanych w gimnazjum i nie z takimi dawałam sobie radęZbyszekC pisze:Ze wstydem nie jestem pewny.
Ma raczej minę ucznia który myśli, jak nie przestaniesz marudzić to ci lepszy numer wywinę.

Chociaż nie mam pojęcia czym jeszcze może mnie zaskoczyć

A powiedzieć wam jakie etapy następują po odsuwaniu drzwi w takich szafach ?eliza pisze:Dobrze, że Nugat umie na razie tylko przesuwane szafy otwierać. Ale już wszyscy wiedzą, że u nas to buty tylko na grzejniku albo w koszyku od roweru

Nic nie powiedziałamAgata pisze:Moim zdaniem jest lekko sfrustrowana, że Ania nie wyraża entuzjazmu dla jej kreatywnościKobita właśnie zabierała się za gotowanie obiadu, a tu przyszła pańcia i skrytykowała
.Aniu, pochwaliłaś swoją zdolną Kozuchę?
![]()

Zatkało mnie choć może już nie powinno ...
Chyba w takim razie na obiad miały być kotlety sojowe z ryżem w sosie czekoladowym z rodzynkami bo to znalazłam jeszcze wyjęte z szuflady i nie zjedzone

Na Zagaja nie będzie ...tym razem

Porównując do dzieci - ja już wiem że jak ona jest w innym pomieszczeniu i jest za cicho to trzeba skontrolować

no nareszcie bo już myslałam że ona chora jakaś... a tak jestem juz spokojnaAnia W pisze: zdjęcia z miejsca zbrodni...

normalnie druga GeslerowaAnia W pisze: Chyba w takim razie na obiad miały być kotlety sojowe z ryżem w sosie czekoladowym z rodzynkami bo to znalazłam jeszcze wyjęte z szuflady i nie zjedzone