Węszynosy
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Węszynosy
wypasDarianna pisze:Zerwikuper Herbu Węszynos

Zorka , ,Zara, Zapłonka,Zanęta, ,Zrzutka, Zgoda ,Złoty (a),Zapłon,Zefir ,Zatajony
,Złocień,Zuch,Zawrat,Zalew,Zawada,
Kibicujemy od kilku dni siostrzyczce
Zerwikuper - fajne
Zerwikaptur 

Kibicujemy od kilku dni siostrzyczce

Zerwikuper - fajne

- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
A potem z psem podczas deszczu nie będzie można wychodzić, bo będzie przechodniom kaptury zrywałnulka pisze:Zerwikuper - fajneZerwikaptur

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Jak niektórzy z Was wiedzą prowadzimy niewielki hotel dla psów. Ufają nam ludzie i powierzają nam swoich pupili z odległych stron..z Warszawy, Konina, Dębicy, Rzeszowa, Katowic....
Czasami dostaje się kopa....
Pracujemy ogromnie uczciwie, starając się, żeby wszystkie pozostawione u nas psy miały komfort wyczekiwania na własciciela. Zapewniamy podopiecznym wybieg, głaskanie, opiekę i codzienny kontakt z nami, innymi psami, dziećmi itp.- z wiedzą i umiejetnościami współpracy z róznymi rasami. pocieszamy, czasami bierzemy do łóżka, karmimy smakołykami niejadków, zajmujemy się psami cały dzień, mamy monitoring w razie problemów, stałą 24 godzinną opiekę weterynaryjną na telefon. Wieloletni kontakt z psami pozwala na bezkonfliktowe panowanie nad kilkunastoma na raz, psy odjeżdżają od nas merdające ogonami, żegnają się wesołym liźnięciem w nos, a niektóre wcale nie chcą wracać
przegladając dzis lokalny portal trafiłam na takie ogłoszenie....
Seter i golden
Oddam pod opiekę na 12 dni (31.07. - 12.08) setera szkockiego gordona i goldena retrievera.
Suki czteroletnie, uosobienia łagodności. Wychowywane z dziećmi (mam syna rok starszego od nich). Obie po sterylizacji, więc nie będzie problemu z innymi psami.
Konieczny dom z ogrodem i ogrodzeniem!
Kieruję tę ofertę do ludzi młodych, mających wakacje, którzy za nic (!) chcą zarobić parę złotych. Nie interesują mnie hotele dla psów itp. cenniki! Za opiekę nad psami zapłacę, ale jeśli ktoś szuka pracy albo dużego zarobku, ta oferta nie jest dla niego!
Suki nie muszą być wyprowadzane codziennie, ważne, żeby miały ogród do wybiegania się.
Karmę, zabawki, smakołyki dostarczę ja.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ubodło mnie to "za nic" i "szukanie dużego zarobku"......
Czasami dostaje się kopa....

Pracujemy ogromnie uczciwie, starając się, żeby wszystkie pozostawione u nas psy miały komfort wyczekiwania na własciciela. Zapewniamy podopiecznym wybieg, głaskanie, opiekę i codzienny kontakt z nami, innymi psami, dziećmi itp.- z wiedzą i umiejetnościami współpracy z róznymi rasami. pocieszamy, czasami bierzemy do łóżka, karmimy smakołykami niejadków, zajmujemy się psami cały dzień, mamy monitoring w razie problemów, stałą 24 godzinną opiekę weterynaryjną na telefon. Wieloletni kontakt z psami pozwala na bezkonfliktowe panowanie nad kilkunastoma na raz, psy odjeżdżają od nas merdające ogonami, żegnają się wesołym liźnięciem w nos, a niektóre wcale nie chcą wracać

przegladając dzis lokalny portal trafiłam na takie ogłoszenie....
Seter i golden
Oddam pod opiekę na 12 dni (31.07. - 12.08) setera szkockiego gordona i goldena retrievera.
Suki czteroletnie, uosobienia łagodności. Wychowywane z dziećmi (mam syna rok starszego od nich). Obie po sterylizacji, więc nie będzie problemu z innymi psami.
Konieczny dom z ogrodem i ogrodzeniem!
Kieruję tę ofertę do ludzi młodych, mających wakacje, którzy za nic (!) chcą zarobić parę złotych. Nie interesują mnie hotele dla psów itp. cenniki! Za opiekę nad psami zapłacę, ale jeśli ktoś szuka pracy albo dużego zarobku, ta oferta nie jest dla niego!
Suki nie muszą być wyprowadzane codziennie, ważne, żeby miały ogród do wybiegania się.
Karmę, zabawki, smakołyki dostarczę ja.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ubodło mnie to "za nic" i "szukanie dużego zarobku"......
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
EEE - no co Ty się przejmujesz. Nie warto.
Samo ogłoszenie jest idiotyczne.
Kieruję tę ofertę do ludzi młodych, mających wakacje
- co to niby ma znaczyć? Że chce oddac psy pod opiekę dzieciakom, których rodzice mają dom z ogródkiem? Dlaczego ma to być osoba "młoda mająca wakacje"? Nie bardzo rozumiem
Samo ogłoszenie jest idiotyczne.
Kieruję tę ofertę do ludzi młodych, mających wakacje
- co to niby ma znaczyć? Że chce oddac psy pod opiekę dzieciakom, których rodzice mają dom z ogródkiem? Dlaczego ma to być osoba "młoda mająca wakacje"? Nie bardzo rozumiem

Ja mam za nic takich nadętych baranów. Przepraszam rogaciznę.
Byleby w sercu ciągle maj!
Mam wrażenie, że to ( jak napisała Ewka ) nadęta rogacizna, która właśnie by chciała "dużo za nic".
Żałują kilku złotych za opiekę dla pupili ... ale mniejsza o to ...
Niech dadzą pieski młodym, którzy mają wakacje. Młodzi NIC nie będą musieli przy pieskach robić a jak nóż widelec coś się stanie to dopiero będzie afera
weszynosko ... może lepiej unikać takich klientów ...
Żałują kilku złotych za opiekę dla pupili ... ale mniejsza o to ...
Niech dadzą pieski młodym, którzy mają wakacje. Młodzi NIC nie będą musieli przy pieskach robić a jak nóż widelec coś się stanie to dopiero będzie afera

weszynosko ... może lepiej unikać takich klientów ...

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Chyba zaciążyła
zrobiła się niedotykalska , a dzis wrąbała 3 kg korpusów na raz....