Mastifka na razie planujemy jednego ale w poniedziałek się okaże. Albo usg albo rtg musimy zrobić. Bo jak jeden to cesarka musi być.

A to pewnie dlatego, że chude to, mało je i tańsze dla produkcji.qzia pisze:Ale na filmach z królami to nigdy ogara nie widziałam.Za to zawsze charty po salonach biegają.
![]()
![]()
Mamy to samo z Jurkiem.qzia pisze:No nie wiem czy takie tańsze dla produkcji. Kazik żre najdroższą karmę plus pół kilo mięska dziennie i dalej wygląda jak by go ze schrony wykradli.![]()
![]()
Jak większy wiatr to boję się, że go przez płot wywieje.
![]()
qzia pisze:Dziś w Psiej Comecie znowu małe święto.![]()
Kuba wraz z ogarzą reprezentacją w postaci Zbysia i Zuzi wyrwał się do Lwowa na CACIBówkę. Malutka, kameralna wystawa.
Z telefonicznej relacji wiem, że Zbyś został Championem Ukrainy, zdobył ostatniego CACIBa potrzebnego mu do intera oraz został BOBem i drugi w BOG VI. Zuzia została Championem Ukrainy, BOSem i także zdobyła ostatniego CACIBa potrzebnego jej do intera. W ten sposób niedługo pojawią się pierwsze w historii intery z naszym przydomkiem.
![]()
Chłopaki startowali też w ukraińskim MP i stali na podium chyba na III miejscu ale wszystko wyjaśni się po powrocie ekipy.
![]()
![]()