Wracam do wystawy jako takiej. To może na pierwszej stronie umieścimy listę ogarków? Prosiłabym autora tematu.
Mam info, że w Opolu będzie w otwartej Zagraj (KW). Potem na testach (bo przegląd i doskonałe z wystaw ma) i tylko tych testów mu brakuje do reproduktora.
Zapewne się z nimi wybiorę. Zapewne zgłoszę Harmonię w Champ ( jednak- jakby "warunkowo"- bo mi wypadają akurat cieczki ). Można nas dopisac do listy (jednak- będziemy wracali tego samego dnia, więc my- wystawa tak ale bez noclegu).
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Ja też żałuję ( pigwówki i wszystkiego)- jednak tym razem tak "wypadło" - odbijemy na kolejnej klubówce.
Wogóle się nie wybierałam...plany się zmieniły....ale będzie tak, że się poznamy w realu i przywitamy i zamienimy parę słów...z tego się również cieszę .
Ależ na pewno się poznamy jeśli nie na klubówce to w Warszawie
A w jakiej lepiej wystawiać Salwę- ona będzie po raz pierwszy-a mam do wyboru klasę młodzieży od 9 do 18 miesięcy i klasę pośrednią od 15 do24 miesięcy Salwa dokładnie 21 kwietnia skończy 15 miesięcy
Jeszcze otwarta wchodzi w grę
Ostatnio zmieniony czwartek 11 gru 2008, 19:17 przez Aszemi, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.