Nemrod Nadbużańskie Granie
Re: Nemrod Nadbużańskie Granie
A dziś był troszkę leniwy dzień.. I tak sobie Nemrodo spał.....
- Załączniki
-
- P8294392.JPG (144.63 KiB) Przejrzano 763 razy
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
tylko nochal wystaje 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
ale śpioch 

No... Nemrod wielkim śpiochem jest.... ożywia się tylko na spacerach i przy misce... poza tym.. śpi.. czy to tak jest i u waszych Ogarkow???
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Fiord też jest strasznym śpiochem.
Jak się nie wyśpi to nawet na spacerze marudzi że chce wracać. Za to jak już się naśpi za nas wszystkich staje się wulkanem energii nie do opanowania - oczywiście najczęściej jak jesteśmy padnięci po pracy

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Malgosiaczek_27
Ależ Nemrodek słodko śpi
Moja Nuta podobnie spędza dnie
Widzę że to u nich chyba rodzinne
Fajowe zdjęcie
Pozdrawiamy!

Pozdrawiamy!

Zapytanie do wszystkich "cioć i wujków". Oto sytuacja.. Idziemy z Nemrodem sobie spacerkiem i nagle w zasięgu jego wzroku inny pies (bez znaczenia duźy czy mały - sprawdziłam). Nemrod zamiera.... przyczajony jakby nie oddychał w ogóle, jakb miał zaraz skoczyć, skupiony bardzo..... i czasem aż się kładzie w tym oczekiwaniu. Tylko ogon pracuje wytrwale. Jak pies się zbliża to Nemrod już chętny do bawienia.
Czy powinnam się martwić?
Czy powinnam się martwić?
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
a czym???
No bo ktoś mi powiedział , źe to znaczy źe pies się boi..... i dlatego tak sie zachowuje A nie chcialabym by Nemrodo się bal... Dla mnie to raczej na polowanie wyglada ale wolę zapytać zanwców:)