Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie
Za piękne maluchy Dziękujemy - też jesteśmy z nich bardzo dumni. Turka czasami słyszę jak wołają "Ciołkiem" bo pomysły ma przeróżne.
Maluch nazywa się Zagaj i jego Panem jest Tomek, więc role "rodziców "są podzielone. Ja jestem Kasi, Zagaj Tomka.
Maluch nazywa się Zagaj i jego Panem jest Tomek, więc role "rodziców "są podzielone. Ja jestem Kasi, Zagaj Tomka.
- agaziel
- Gadu-Gadu: 0
Gratulacje! Śliczne chłopaki, no i oczywiście piękne panie. Tylko patrzeć jak Tajgunię przywieziemy do Zagaja (w wiadomym celu) 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
oczywiście zapraszamy!!!! u nas jeszcze śnieg w górach wiec i na narty możecie wyskoczyć!!!agaziel pisze:Gratulacje! Śliczne chłopaki, no i oczywiście piękne panie. Tylko patrzeć jak Tajgunię przywieziemy do Zagaja (w wiadomym celu)
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ależ macie wspaniałe towarzystwo
a Zagaj fantastyczny 

kasiu zostawiasz jakieś samczyki u siebie? a mowiłaś, że nie lubisz psich myrdków 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
carmen jeden samczyk szuka odpowiedniego domu, drugi samczyk to synek Tomka-wiec nie mam nic do powiedzeniacarmen pisze:kasiu zostawiasz jakieś samczyki u siebie? a mowiłaś, że nie lubisz psich myrdków

a teraz jeszcze fotki moje abyście nie zapomnieli jak ja wyglądam, a nie tylko maluszki i maluszki.....

- maciejasia
- Gadu-Gadu: 8172848
TAK CIĘ KOCHAM, ŻE CIĘ ZJEM!!!!!! 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Cudne zdjęcie 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Dziś kolejny słoneczny dzień, pańcia miała wielkie wyzwanie-zapakować nas razem do bagażnika aby podjechać na łąkę. Ja oczywiście chętnie bo wiedziałam co się święci (spacerek), Zagaj może i chętnie tylko wskakiwać sam nie umie, ale zeskakiwanie idzie mu perfekcyjnie, wiec jak tylko został włożony to wyskakiwał
(zabawa przednia-mówię Wam). Turek to inna bajka, jak tylko widzi otwarty bagażnik nie ma psa, więc jak już została opanowana sytuacja z Zagajem i ze mną, czas na łapanie Turka przekonywanie go i takie tam różne...
U fff... jakoś się udało, chociaż mam świadomość, że pańcia nie jest w radosnym nastroju (pakowaliśmy się chyba z 15 min.) i już wiem że to samo będzie po spacerze.
Warto było popatrzcie:

U fff... jakoś się udało, chociaż mam świadomość, że pańcia nie jest w radosnym nastroju (pakowaliśmy się chyba z 15 min.) i już wiem że to samo będzie po spacerze.
Warto było popatrzcie:
- Załączniki
-
- kondycja wraca
- wiosna 2009kwiecień 152.jpg (99.47 KiB) Przejrzano 805 razy
- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Super zdjęcia, taka zgrana trójka
A chłopaki bardzo fajne. Pasia szybko odzyskuje figurę.