Strona 14 z 45
Re: Dwaj panowie D
: niedziela 13 maja 2012, 20:17
autor: ania N
Kasia - tyle rożnych, pysznych nalewek co u Dunajów to nie widziałam.

Ale z niedźwiedziego to bym raczej sałatkę wolała.

Re: Dwaj panowie D
: niedziela 13 maja 2012, 20:22
autor: Ania W
qzia pisze:

A co się robi z tego czosnku? Nalewki?
Ja też myślę, że Dunaje to ze wszystkiego są w stanie zrobić pyszną nalewkę

Re: Dwaj panowie D
: niedziela 13 maja 2012, 20:45
autor: Wilga
Z niedźwiedziego to się robi w Młynkach super sosik do ryb - pycha! Opowieści po degustacji krążą po całym pomorskim

. A i do sałatki niczego sobie.
Re: Dwaj panowie D
: poniedziałek 14 maja 2012, 00:58
autor: nulka
Poprosimy o przepis na sosik

Czosnek niedźwiedzi dodaję do twarogu i do sałatek ,mrożę też
Zielono żółte -piękne

Re: Dwaj panowie D
: poniedziałek 14 maja 2012, 09:48
autor: Wigro
ja też chcę przepis na sosik
pozdrawiam ( fan piołunówki )
Re: Dwaj panowie D
: poniedziałek 14 maja 2012, 10:10
autor: Wilga
O przepis trzeba poprosić Jana, którzy jest mistrzem w tym temacie (i nie tylko tym

)
Wigro, jesteśmy w jednym fan klubie piołunówki

Re: Dwaj panowie D
: poniedziałek 14 maja 2012, 16:28
autor: ania N
Ja bardzo proszę jakiś fajny przepis - spiryt czeka a nie mogę się zdecydować czym go zapełnić.

Re: Dwaj panowie D
: poniedziałek 14 maja 2012, 16:43
autor: nulka
W takim razie prosimy Jana o przepis (-y)

Re: Dwaj panowie D
: niedziela 20 maja 2012, 16:10
autor: Ola i Dunaj
Ania W pisze:
Poza tym - zarejestrowana hodowla? Oj chyba nie...czyli co? Znowu lewizna?

A co tam, jeśli miałoby z tego być coś pysznego to nie mam żadnych oporów przed lewizną

Słowo się rzekło, sobota minęła pod znakiem wizyty u fryzjera

Re: Dwaj panowie D
: niedziela 20 maja 2012, 16:24
autor: Ola i Dunaj
Wychodząc naprzeciw licznym głosom ludu w sprawie sosu z czosnku niedźwiedziego...
Najpierw krótki kurs obrazkowy

Po przepis zapraszam tu
http://ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=32&t ... 43#p103043" onclick="window.open(this.href);return false;
