Mozart
Re: Mozart
Mozart miał dzisiaj chyba zły dzień... bo coś podejrzanie się słuchał, trzymał i wracał na każde zawołanie... biedactwo...
- Załączniki
Powrót do domu..
Prywatne otwarcie sezonu grzybiarskiego zakończone fiaskiem. Więcej grzybiarzy, niż grzybów. Osobiście znalazłam całe 3. Do domu przywiozłam 1/3 wiaderka i kleszcza.
Podjechał do nas pan leśniczy i Moz dostał komentarz, że piękne psisko, ale coś mi się widzi, że to to było bardziej w celu wlepienia mandatu, niż nawiązania stosunków towarzyskich
Ale ja czujna dziewczyna jestem, więc 
Prywatne otwarcie sezonu grzybiarskiego zakończone fiaskiem. Więcej grzybiarzy, niż grzybów. Osobiście znalazłam całe 3. Do domu przywiozłam 1/3 wiaderka i kleszcza.
Podjechał do nas pan leśniczy i Moz dostał komentarz, że piękne psisko, ale coś mi się widzi, że to to było bardziej w celu wlepienia mandatu, niż nawiązania stosunków towarzyskich

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
A te takie grzybki w wiaderkach na wąskich nóżkach to co to?
Opieńki? - bo kolor się odbija.
Gratuluję czujności z leśniczym .

Gratuluję czujności z leśniczym .

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Mi to na maślaki wygląda
Ulubione do zupy zaraz po kurkach 

Raczej maślaczki - w każdym razie szef wszystkich grzybiarzy powiedział, że jadalneOpieńki?

Będą do słoika.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A dodał szef że maślakowi się skórkę obierazybalowie pisze:Raczej maślaczki - w każdym razie szef wszystkich grzybiarzy powiedział, że jadalne
Będą do słoika.

Ja nigdy nie obierałam i tez były ok 

Mona już nie tak bardzo szalona znalazła dom
Na razie na tydzień "adopcja próbna" ze względu na małe dzieci, ale sądzę, że będzie ok
Nowe pańciostwo od razu obmyśliło plan karmienia BARFem i pójścia z suczą na szkolenie. Oczywiście spotkamy się za jakiś czas na spacerze.
Martwię się tylko, jak to zniesie Moz, bo Mona była dla niego... prawdziwą podporą.
Jak widać na załączonej dokumentacji

Mona-przytłoczona:

I co... i znowu zostałem sam? To się podeprę sam na sobie...

Na razie na tydzień "adopcja próbna" ze względu na małe dzieci, ale sądzę, że będzie ok

Nowe pańciostwo od razu obmyśliło plan karmienia BARFem i pójścia z suczą na szkolenie. Oczywiście spotkamy się za jakiś czas na spacerze.
Martwię się tylko, jak to zniesie Moz, bo Mona była dla niego... prawdziwą podporą.
Jak widać na załączonej dokumentacji

Mona-przytłoczona:

I co... i znowu zostałem sam? To się podeprę sam na sobie...