Dla Fado szykuje się atrakcyjny weekend!
Fado pisze:Klient czeka to kruszeje![]()
A tak miedzy nami mówiąc to mam małe kłopoty z ogarnięciem (!!!) tego wpisu. Już 3x mi się skasowało, to co napisałam
. W domu ta moja wściekłość i frustracja z tego powodu doprowadza pozostałych do bólu brzucha (oczywiście ze śmiechu). Co sobie napiszę to sobie skasuję. Ot,
taka zabawa.
Spacer się udał i nawet aparatu nie zapomniałam, tyle, że niewiele zdjęć i nie oddają tego jak było fajnie. Fado poznał się z koleżeństwem i został mile przyjęty. Choć początkowo oczywiście był zestresowany i najchętniej uciekłby gdzieś daleko, to Eryk, Teodor i Carmen przyjęli go do spacerowej grupy. Najbardziej tą postawą Fado zawiedziona była Carmen, która za wszelką cenę próbowała młodego nakłonić do szaleństw. Niestetyna razie nic z tego. Jednak wszyscy uznaliśmy, że to tylko kwestia czasu jak sytuacja się zmieni. Tak więc na początku Fado niepewnie trzymał się lekko na uboczu, ale spacer skończył jak stary wyga czując się doskonale wśród swoich. W każdym razie jesteśmy wdzięczni naszej łódzkiej grupie za zaproszenie i spacer
, i z niecierpliwością czekamy możliwości uczestniczenia w następnym.
Ketrin czy w soboty spotykacie sie w tym samym miejscu i o tej samej porze?ketrin pisze:oj tam po co zaraz wagary mozemy pospacerowac również w soboty![]()
czekam na propozycje