oto poprawiony tekst:
http://tablica.pl/oferta/8mc-mix-ogara- ... DAWk9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam na imię Talar i mam ok 8 mc. Jestem piękny. Mówią, że jestem mixem owczarka i ogara więc jestem dość dużym i masywnym psem. Ładnie chodzę na smyczy. Mówią o mnie tutaj w samych pozytywach, że miły, wesoły, uczuciowy...po prostu fajny!
Do schroniska w Radomiu trafiłem na początku grudnia i zaopiekowali się mną ludzie od ogarów i wyjęli stamtąd i umieścili w domu tymczasowym w Koluszkach, gdzie teraz czekam na swój DOM. Bardzo tęsknię i bardzo czekam, aż ktoś mój własny mnie znowu przytuli.
Dodatkowe informacje: Talar dobrze dogaduje się z innymi psami. Nie wiadomo jak reaguje na koty, nie było możliwości sprawdzenia.
Talar został w schronisku wykastrowany.
Może mieszkać na zewnątrz ale bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem więc nie nadaje się wyłącznie jako pies stróżujący.
Pies może mieszkać w kojcu z porządną ocieploną budą ale nie zostanie wydany na łańcuch.
Będzie świetnym towarzyszem dla rodziny, która nie tylko potrzebuje psa pilnującego ale przede wszystkim kompana do długich spacerów i wspólnych zabaw.
Talar jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony i bardzo zadbany.
Umowa adopcyjna wymagana.
Telefon w sprawie adopcji Beata: 691 661 980 (po godz.19)