NIEAKTUALNE Miot A w hodowli Poszły w Las Inna Ostoja/Cyran
Re: NIEAKTUALNE Miot A w hodowli Poszły w Las Inna Ostoja/Cyran
Ostoja jest pod opieką dobrego weta i wszystko co niezbędne zostało uczynione.
Bardzo nam przykro. Mamy nadzieję, że suni to nie zaszkodzi. Trzymajcie się.

No cóż
. Teraz nie ma już o czym pisać ale dziękujemy za zrozumienie i za wsparcie.

KasiaR - wpadłaś od święta, oceniłaś mimo, że jak pisałaś nie znasz nas...i wystraszyłaś się .KasiaR pisze:zaczynam sie bac tego forum bo tu chyba jakiś sabat czarownic jest
trzymaj się bea

Na szczęście nikt nie ma obowiązku ani zalogowania się na forum, ani czytania ani tym bardziej pisania.
Tym samym zamykam wątek i uprzedzam, że kolejne wpisy będę kasowała.
Aniu W, nie wiem po czym sąsidzisz, że wpadam tu od święta, ilość postów nie świadczy o tym jak czesto tu zaglądam i czytam forum. Dotychczas korzystałam z cennych tu informacji dla mnie i niejednokrotnie też się Was radziłam. I uwierz mi nie jestem w tym odosobniona, że dużo czytam choć mało się odzywam. Mam prawo mieć swoje zdanie na temat osób, od których oczekuję, że będąc hodowcami wyrażają swoje opinie, rady rzetelnie i obiektywnie, a nie dowalając sobie nawzajem.
Gdzie byłaś dotąd z kasowaniem postów gdzie zaśmiecano komuś wątek o kynologii dla laików chcących oglądać szczeniaki, a bardziej szczegółowych informacji oczekujących od hodowcy tych szczeniąt, poleciłam komuś ten miot (hodowli węszynos), wszedł na blog i mówi do mnie tam jakaś popierdółka jest.....
uderz w stół.....
Gdzie byłaś dotąd z kasowaniem postów gdzie zaśmiecano komuś wątek o kynologii dla laików chcących oglądać szczeniaki, a bardziej szczegółowych informacji oczekujących od hodowcy tych szczeniąt, poleciłam komuś ten miot (hodowli węszynos), wszedł na blog i mówi do mnie tam jakaś popierdółka jest.....
uderz w stół.....

AniaW pisze:Ja ostatnio nie mogę pisać w pracy
Od AniW
Wątek rósł w takim tempie, że trudno żebym kombinowała w pracy jak tu doskoczyć do komputera i kasować kolejne wpisy, strofować krnąbrnych. Swoją drogą uważam, że obydwie strony miały prawo się wypowiedzieć choć na pewno mogły zrobić to w innym miejscu (o czym pisałam w pierwszym moim poście w tym wątku) i w nieco innej formie. Dlatego powtarzam po raz kolejny – zwróciłam się do administratorów o wyczyszczenie tego wątku poprzez przeniesienie dyskusji w inne miejsce, bo ja takiej możliwości nie posiadam.
A wątek zamykam i kończę dyskusję na osobistą prośbę bei100.
Gdzie byłam? W pracy.KasiaR pisze: Gdzie byłaś dotąd z kasowaniem postów gdzie zaśmiecano komuś wątek o kynologii dla laików chcących ogladać szczeniaki, a bardziej szczegółowych informacji oczekujących od hodowcy tych szczeniąt, poleciłam komuś ten miot, wszedł na blog i mówi do mnie tam jakaś popierdółka jest.....
uderz w stół.....
Wątek rósł w takim tempie, że trudno żebym kombinowała w pracy jak tu doskoczyć do komputera i kasować kolejne wpisy, strofować krnąbrnych. Swoją drogą uważam, że obydwie strony miały prawo się wypowiedzieć choć na pewno mogły zrobić to w innym miejscu (o czym pisałam w pierwszym moim poście w tym wątku) i w nieco innej formie. Dlatego powtarzam po raz kolejny – zwróciłam się do administratorów o wyczyszczenie tego wątku poprzez przeniesienie dyskusji w inne miejsce, bo ja takiej możliwości nie posiadam.
A wątek zamykam i kończę dyskusję na osobistą prośbę bei100.