Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
Patrząc na minę Robaka wierzę, że z wujkiem Zagajem rozrabiają na całego 

I jak tu się nie zachwycać maluchami ,Flip i Flap 

Zagaj na kolankach u Pana .... tiaaaaaaa
Czasami nasze psy zachowują się jak malutkie, niewinne wróbelki
Uchaty czasami próbuje siadać mi na ramieniu ... nie wiem co on wtedy ma na myśli ale jest taki malutki i niewinny, że aż wierzyć się nie chce, że to 35kg ładuje się na Ciebie

Czasami nasze psy zachowują się jak malutkie, niewinne wróbelki

Uchaty czasami próbuje siadać mi na ramieniu ... nie wiem co on wtedy ma na myśli ale jest taki malutki i niewinny, że aż wierzyć się nie chce, że to 35kg ładuje się na Ciebie

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja nie wiem czy jesteście pewni na co się deklarujcieJacek74 pisze:Jesteśmy gotowi adoptować Zagaja - do opieki nad RuczajemA minka małego z ostatniego zdjęcia - boska!

Zagaja waga jest trochę większaBasiaM pisze:Zagaj na kolankach u Pana .... tiaaaaaaa![]()
Czasami nasze psy zachowują się jak malutkie, niewinne wróbelki![]()

A tutaj wklejam moją ulubioną stronę ptasią:
http://www.foto-ptaki.pl/index.php?opti ... mitstart=1" onclick="window.open(this.href);return false;
W "zimowej ptasiej drobnicy" można odszukać mieszkańców "naszego" ogrodu, mi brakuje kilku ale liczę że jeszcze nas odwiedzą.
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
Kasia, dziękikasiawro pisze:Jacek74 pisze:J
A tutaj wklejam moją ulubioną stronę ptasią:
http://www.foto-ptaki.pl/index.php?opti ... mitstart=1" onclick="window.open(this.href);return false;
W "zimowej ptasiej drobnicy" można odszukać mieszkańców "naszego" ogrodu, mi brakuje kilku ale liczę że jeszcze nas odwiedzą.

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ale szatan mu z oczu patrzy- chciałabym mieć takiego wkurzonego Ogarakasiawro pisze: Tych dwóch robi za tą 5 co już pojechała

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Ja od 2-ch lat wiem, że mam mazurki, a wcześniej myślałam że to wszystko wróbleAsiun pisze: Kasia, dzięki- właśnie udało mi się zidentyfikować kwiczoła za oknem

Czekam na gile i grubodzioby i nadal nie wiem czy mam czarnogłówkę, sikorkę ubogą czy może to jest sosnówka- one są takie szybkie

Nie szatan to taki mały czorcik tylkoAszemi pisze:Ale szatan mu z oczu patrzy- chciałabym mieć takiego wkurzonego Ogarakasiawro pisze: Tych dwóch robi za tą 5 co już pojechała

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Czarcik chybakasiawro pisze:to taki mały czorcik tylko

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Andrzejkowy wieczór był dość miły i bardzo kameralny .......tylko najbliższa rodzina...
Zapomniałam przedstawić Wam chyba w tym blogu moich domowników (tylko Gocha jest znana) więc dziś przedstawię prawie wszystkich
.
Andrzejki spędzaliśmy wszyscy wspólnie z topieniem słoninki zamiast wosku
Pańci wyszła piękna pajda z cebulką na wierzchu, a pańciowi 2 pajdy z czosnkiem na wierzchu
Zapomniałam przedstawić Wam chyba w tym blogu moich domowników (tylko Gocha jest znana) więc dziś przedstawię prawie wszystkich

Andrzejki spędzaliśmy wszyscy wspólnie z topieniem słoninki zamiast wosku

Pańci wyszła piękna pajda z cebulką na wierzchu, a pańciowi 2 pajdy z czosnkiem na wierzchu

- Załączniki
- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Prawda, że jesteśmy podobni?