I też czekamy na bloga

- oj dziękuje pięknie! i Chrobrego i Mieszka rodzina i sam Mieszko...bardzo dziękuje. To wybór najlepszego reproduktora, dzieci Senatora Sopocka Aura z miotów "D" Arcturus i "C" Złamany Szeląg - czyli całe rodzeństwa Mieszka...Tutaj wygrzebałam fotki z klubówki dla Karoliny, być może jakaś rodzinka Chrobrego?
- ja również świetnie wspominam wystawy w Swierklancu, miejsce piękne. Na szczęscie Świerklaniec z psami można odwiedzic jeszcze podczas Hubertusa.Świerklaniec 2006 Klubowa Wystawa Ras Polskich, uważam to również na super promocje ras polskich w takiej ilości i w takim miejscu.
w tym starszym wydaniu było zdjęcie Topoli z Wielgowa, na tym zdjęciu poniżej jest już starsza...Moje ulubione umaszczenie jest na focie charta w książce Eve-Maria Kramer "Rasy Psów".
taki coś?takie czarne z podpalaniami bardziej szarymi niż brązowymi
czaprakowe charty polskie też sąDzieki, wilczasta sobie zapamiętam, brzmi tak somo dobrze jak czaprakowa
Dokładnie takie, ja mam dwa wydania (żółte i fioletowe) i jest w nich ona właśnie i to tło jakiegoś zamku super pasuje.Karolina pisze: w tym starszym wydaniu było zdjęcie Topoli z Wielgowa, na tym zdjęciu poniżej jest już starsza...
taki coś?takie czarne z podpalaniami bardziej szarymi niż brązowymi
![]()