Klubowa Wystawa Ogarów Polskich 08.06.14 - Strzelce Opolskie
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Klubowa Wystawa Ogarów Polskich 08.06.14 - Strzelce Opolskie
.
Ostatnio zmieniony piątek 06 cze 2014, 12:55 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja tylko jeszcze zasygnalizuję, że 8 czerwca są Zielone Świątki, tym samym będzie problem jeżeli chodzi o zaopatrzenie...tak jakby ktoś planował jakieś większe zakupy 

prosimy o fotorelację
pozdrawiamy fani ogarowej braci

pozdrawiamy fani ogarowej braci

- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
To ja pierwsza
Zdjęć tym razem nie mam - zapomniałam naładować akumulatorki do aparatu
To była moja pierwsza wystawa klubowa i bardzo się cieszę, że na nią pojechałam. Oprócz upału, na który nie mieliśmy wpływu i bardzo długo rozciągniętych w czasie konkurencji hodowlanych (mnie się "ciągnęło", bo Lenka była mocno upierdliwa i marudna) to wystawa dla mnie super! Może mam narąbane w głowie, ale czułam (że tak patosem pojadę
) wyjątkowość spotkania, atmosferę święta ogarzego
Dusia biegała w konkurencjach hodowlanych (Najlepsza hodowla, Najlepsza suka hodowlana, Najlepszy reproduktor) i poczuła się już tak spełniona, że na ringu "wlokłam ją za sobą"
Mimo tego ocena doskonała, lok. I, CWC cieszy
GROMEK ocena doskonała, lok. I CWC i Najpiękniejsza głowa
Super!
HETMANEK troszkę onieśmielony gwarem, ludźmi, psami, ale dał radę
Śliczny piesek
Dziękuję Wam za spotkanie
Do następnej klubówki!

Zdjęć tym razem nie mam - zapomniałam naładować akumulatorki do aparatu

To była moja pierwsza wystawa klubowa i bardzo się cieszę, że na nią pojechałam. Oprócz upału, na który nie mieliśmy wpływu i bardzo długo rozciągniętych w czasie konkurencji hodowlanych (mnie się "ciągnęło", bo Lenka była mocno upierdliwa i marudna) to wystawa dla mnie super! Może mam narąbane w głowie, ale czułam (że tak patosem pojadę

Dusia biegała w konkurencjach hodowlanych (Najlepsza hodowla, Najlepsza suka hodowlana, Najlepszy reproduktor) i poczuła się już tak spełniona, że na ringu "wlokłam ją za sobą"

GROMEK ocena doskonała, lok. I CWC i Najpiękniejsza głowa

HETMANEK troszkę onieśmielony gwarem, ludźmi, psami, ale dał radę

Dziękuję Wam za spotkanie

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
ZAGŁOBA Psia Cometa Najlepszy Pies Użytkowy Wystawy Klubowej, Zwycięzca Klubu 2014.
W ten sposób jest to mój trzeci ogar z takim tytułem. Ajsza w 2010 r. Zbyś w 2013 r. No i teraz Ryś matołek. Strach pomyśleć co będzie za rok. 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
No no GRATULACJE

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
To była również nasza pierwsza wystawa klubowa. Całe szczęście, że została zorganizowana w parku,
na stadionie ogary pewnie trzeba by nosić. Możliwość rozmów z ogaromaniakami jedyna w swoim rodzaju. Z czasem pewnie poznamy ich większe grono.
Nasza koleżanka AWRA z Przewiesia miała możliwość spotkania z ojcem SOKOŁEM, otrzymała ocenę doskonałą i została Zwycięzcą Klubu.
AFERA otrzymała ocenę doskonałą, została Młodzieżowym Zwycięzcą Klubu i Zwycięzcą Płci Przeciwnej.
Gratulacje dla wszystkich psów stawki oraz ich właścicieli, szczególne dla Zwycięzcy Rasy BASIORA.
na stadionie ogary pewnie trzeba by nosić. Możliwość rozmów z ogaromaniakami jedyna w swoim rodzaju. Z czasem pewnie poznamy ich większe grono.
Nasza koleżanka AWRA z Przewiesia miała możliwość spotkania z ojcem SOKOŁEM, otrzymała ocenę doskonałą i została Zwycięzcą Klubu.
AFERA otrzymała ocenę doskonałą, została Młodzieżowym Zwycięzcą Klubu i Zwycięzcą Płci Przeciwnej.
Gratulacje dla wszystkich psów stawki oraz ich właścicieli, szczególne dla Zwycięzcy Rasy BASIORA.
Basior
Teraz Coda przesyła Ci buziaki
GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW

GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW

o! pierwsze foty