Kupiwszyhania pisze:Jak ktoś kupi wagę to poproszę o recenzje.

Ja mam z kolei pytanie o dry bed. Widziałam, macałam. Miziaty. Ale jakoś nie czuję jak to ma działać do końca

Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
Kupiwszyhania pisze:Jak ktoś kupi wagę to poproszę o recenzje.
Sama nie wiem...Polecają je do odchowu szczeniąt, część z Was chwali...Raczej nie na poród a potem chyba. Tak do leżenia/spania raczej i w razie siuśkowych/kupowych wpadek, już w większym kojcu pow. 3 tyg. gdzie obok mamy podkłady/gazety i coś do spania dla dzieciaków. Na sam poród ja miałam ostatnio od mamy lekarskie rzeczy takie jak podkłady, takie nieprzemakalne "ceratki", rolki całe papierowe z jednej a ceratka z drugiej - jakie kładzie się na kozetce u lekarza...I to mi poszło na poród. Teraz już nie mam takiej możliwości. Mam bardzo dużo różnych starych poszewek, ręczników, które mi się najbardziej podobają dla starszych szczeniaków, bo chłoną dobrze i są z czystej bawełny...Zbieram takie i cała rodzina podrzuca mi jak wymienia pościel i w ogóle wszystko co naturalne biorę bez mrugnięcia:) A na poród teraz chyba postawię na podkłady chłonne typu Seni i może jakieś duże pieluchy połogowe do podłożenia pod Cygę.Ania W pisze:A tak w ogóle to w jakim celu chcesz dokonać takiego zakupu? To znaczy na jaki etap?