Entropia - dyskusja

Awatar użytkownika
Leszek
Gadu-Gadu: 0

Re: Entropium- temat przereklamowany!!! co jeszcze boli ogara???

Post autor: Leszek »

Myślę, że potraktują nasze uwagi jako głos w dyskusji, a że sprawa zrobiła się dla nich trudna to dlatego temat schowali głębiej i dla nich nie ma problemu. Raczej nie przyznają się, że popełnili błąd.
Obym się mylił.
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Awatar użytkownika
Asiun
Gadu-Gadu: 4129240

Post autor: Asiun »

A mnie się wydaje, że po prostu trzeba to olać - nasze komentarze to tylko woda na młyn dla trolla.
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Dokładnie uważam tak jak Asiun. Przecież ten link to nie jest numerem jeden w wyszukiwarce jak wpiszemy ogar polski nawet jak wpiszemy na wp to trzeba się natrudzić aby ten opis odszukać. Nakręcając się tylko dajemy komuś satysfakcję kto takie a nie inne bzdury wypisuje.
Nikt nie szuka informacjo o ogarze na wp a przynajmniej większość trafia w bardziej kompetentne i szczegółowe źródło na necie lub do hodowli.
Nie karmy trolla ;)
Awatar użytkownika
Malgosiaczek_27

Post autor: Malgosiaczek_27 »

To prawda. W sumie im więcej odwiedzana strona, tym wyższa pozycja w wyszukiwarce. :x Nie powinniśmy tego więcej komentować na WP. Napisane zostało wszystko. Dalsze wpisy tylko dodają poczytności serwisowi, bo coś się dzieje... :roll: Napisałam do WP poprzez formularz kontaktowy...pewnie nikt się tym nie przejmie ...ale niech wiedza co ludzie myślą o nich... :niewka:

Ja już tam więcej nie wchodzę, bo nie mam nerwów czytać tego "kynegosowego" steku bzdur... :niewka: :x :twisted:
Obrazek

Czekolada uspokaja bardziej, niż kolor zielony ;)
hucuł

Post autor: hucuł »

A ja dalej nie rozumiem gdzie jest problem. O co tyle hałasu? Jak przekraczamy prędkość - płacimy mandat /przynajmniej dostajemy/. Argumenty na poziomie, że Malinowski, Kowalski i Dąbrowski też to robią są powiedzmy dziwne. Dla mnie dziwne. Przekraczamy - dostajemy. Cieszę się raczej, że tekst był tak krótki.
Komentarze na WP też bym sobie odpuścił, bo tam już pojawił się Główny Autorytet :wstydek:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Hucuł przyznam się bez bicia, że kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi...a właściwie mam wrażenie, że ty nie rozumiesz / nie chcesz zrozumieć (niepotrzebne skreślić ;) ) o co nam (że pozwolę sobie użyć l.m.) chodzi.
Nie o to, że ktoś śmiał napisać że ogar ma entropię, tylko że jednym tchem dorzucił do tego szereg jakiś tajemniczych chorób (tobie jak widzę też nieznanych) i doprawił kłamliwością "wielu hodowców" . A w tle pozostałe 4 polskie rasy o cudownych właściwościach.
Tobie to nie przeszkadza - ok.
Mnie przeszkadza ale faktycznie nie wiem czy pisanie gdziekolwiek i do kogokolwiek coś zmieni.
Co do wp jako źródła wiedzy- wystarczy zajrzeć na łowiecki i wątek "cudze chwalicie..." - wydaje się, że są osoby, które wierzą w to co tam napisane i przeklejając takie informacje po innych forach rozpowszechniają "oczywistą oczywistość".
Ale da się przeżyć...nawet różne świrki ;)
hucuł

Aniu W
Chodzi mi o to, że jeśli ktoś powie, lub napisze, że mam krzywy nos, to odpowiem : tak, mam krzywy nos, co widać zresztą i tak. Argumenty w stylu, że znam jeszcze wielu z krzywym nosem, a nawet znacznie poważniejszymi wadami są niedorzeczne, choć prawdziwe. Ja mam krzywy. Oczywiście mimo to bardzo go lubię, ba... przywiązałem się do niego i chyba bym się nie zamienił.
Awatar użytkownika
Malgosiaczek_27

Post autor: Malgosiaczek_27 »

Hucule, pozostając przy motoryzacyjnych porównaniach, to cała nasza dyskusja z Tobą wygląda mniej więcej tak...

-Panie władzo ja, wiem że byłem pijany, miałem łyse opony i zepsute światła, ale on miał zepsutą wycieraczkę...!
-Ale Pańskie przewinienie jest większe i poważniejsze...
-Ale on miał zepsutą wycieraczkę...
-Ale Pana wykroczenie mogło mieć gorsze skutki, dla zdrowia i życia również innych...
-Ale on miał zepsutą wycieraczkę!!!

:P :P :P
:gleba:
Obrazek

Czekolada uspokaja bardziej, niż kolor zielony ;)
hucuł

Dyskusja ze mną wygląda tak, że jeśli byłem naprawdę pijany, miałem łyse opony i zepsute światła, to nie czepiam się w tym momencie cudzych lepszych, czy gorszych wycieraczek. I w temacie WP naprawdę nie mam nic więcej do powiedzenia po raz n-ty. Uciekam nie ze strachu, tylko ze znużenia. Tu cała para idzie w gwizdek. Zauważam też z satysfakcją, że niektóre głośne gwizdki zamilkły. Może myślą :marzyc:
Awatar użytkownika
REDAIK

Post autor: REDAIK »

A do kogo to jest o tych autorytetach?
http://www.ogarzygon.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
ODPOWIEDZ