Entropia - dyskusja
Re: Entropium- temat przereklamowany!!! co jeszcze boli ogara???
Myślę, że potraktują nasze uwagi jako głos w dyskusji, a że sprawa zrobiła się dla nich trudna to dlatego temat schowali głębiej i dla nich nie ma problemu. Raczej nie przyznają się, że popełnili błąd.
Obym się mylił.
Obym się mylił.
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
A mnie się wydaje, że po prostu trzeba to olać - nasze komentarze to tylko woda na młyn dla trolla.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dokładnie uważam tak jak Asiun. Przecież ten link to nie jest numerem jeden w wyszukiwarce jak wpiszemy ogar polski nawet jak wpiszemy na wp to trzeba się natrudzić aby ten opis odszukać. Nakręcając się tylko dajemy komuś satysfakcję kto takie a nie inne bzdury wypisuje.
Nikt nie szuka informacjo o ogarze na wp a przynajmniej większość trafia w bardziej kompetentne i szczegółowe źródło na necie lub do hodowli.
Nie karmy trolla
Nikt nie szuka informacjo o ogarze na wp a przynajmniej większość trafia w bardziej kompetentne i szczegółowe źródło na necie lub do hodowli.
Nie karmy trolla

- Malgosiaczek_27
To prawda. W sumie im więcej odwiedzana strona, tym wyższa pozycja w wyszukiwarce.
Nie powinniśmy tego więcej komentować na WP. Napisane zostało wszystko. Dalsze wpisy tylko dodają poczytności serwisowi, bo coś się dzieje...
Napisałam do WP poprzez formularz kontaktowy...pewnie nikt się tym nie przejmie ...ale niech wiedza co ludzie myślą o nich... 
Ja już tam więcej nie wchodzę, bo nie mam nerwów czytać tego "kynegosowego" steku bzdur...

Ja już tam więcej nie wchodzę, bo nie mam nerwów czytać tego "kynegosowego" steku bzdur...

A ja dalej nie rozumiem gdzie jest problem. O co tyle hałasu? Jak przekraczamy prędkość - płacimy mandat /przynajmniej dostajemy/. Argumenty na poziomie, że Malinowski, Kowalski i Dąbrowski też to robią są powiedzmy dziwne. Dla mnie dziwne. Przekraczamy - dostajemy. Cieszę się raczej, że tekst był tak krótki.
Komentarze na WP też bym sobie odpuścił, bo tam już pojawił się Główny Autorytet
Komentarze na WP też bym sobie odpuścił, bo tam już pojawił się Główny Autorytet

Hucuł przyznam się bez bicia, że kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi...a właściwie mam wrażenie, że ty nie rozumiesz / nie chcesz zrozumieć (niepotrzebne skreślić
) o co nam (że pozwolę sobie użyć l.m.) chodzi.
Nie o to, że ktoś śmiał napisać że ogar ma entropię, tylko że jednym tchem dorzucił do tego szereg jakiś tajemniczych chorób (tobie jak widzę też nieznanych) i doprawił kłamliwością "wielu hodowców" . A w tle pozostałe 4 polskie rasy o cudownych właściwościach.
Tobie to nie przeszkadza - ok.
Mnie przeszkadza ale faktycznie nie wiem czy pisanie gdziekolwiek i do kogokolwiek coś zmieni.
Co do wp jako źródła wiedzy- wystarczy zajrzeć na łowiecki i wątek "cudze chwalicie..." - wydaje się, że są osoby, które wierzą w to co tam napisane i przeklejając takie informacje po innych forach rozpowszechniają "oczywistą oczywistość".
Ale da się przeżyć...nawet różne świrki

Nie o to, że ktoś śmiał napisać że ogar ma entropię, tylko że jednym tchem dorzucił do tego szereg jakiś tajemniczych chorób (tobie jak widzę też nieznanych) i doprawił kłamliwością "wielu hodowców" . A w tle pozostałe 4 polskie rasy o cudownych właściwościach.
Tobie to nie przeszkadza - ok.
Mnie przeszkadza ale faktycznie nie wiem czy pisanie gdziekolwiek i do kogokolwiek coś zmieni.
Co do wp jako źródła wiedzy- wystarczy zajrzeć na łowiecki i wątek "cudze chwalicie..." - wydaje się, że są osoby, które wierzą w to co tam napisane i przeklejając takie informacje po innych forach rozpowszechniają "oczywistą oczywistość".
Ale da się przeżyć...nawet różne świrki

Aniu W
Chodzi mi o to, że jeśli ktoś powie, lub napisze, że mam krzywy nos, to odpowiem : tak, mam krzywy nos, co widać zresztą i tak. Argumenty w stylu, że znam jeszcze wielu z krzywym nosem, a nawet znacznie poważniejszymi wadami są niedorzeczne, choć prawdziwe. Ja mam krzywy. Oczywiście mimo to bardzo go lubię, ba... przywiązałem się do niego i chyba bym się nie zamienił.
Chodzi mi o to, że jeśli ktoś powie, lub napisze, że mam krzywy nos, to odpowiem : tak, mam krzywy nos, co widać zresztą i tak. Argumenty w stylu, że znam jeszcze wielu z krzywym nosem, a nawet znacznie poważniejszymi wadami są niedorzeczne, choć prawdziwe. Ja mam krzywy. Oczywiście mimo to bardzo go lubię, ba... przywiązałem się do niego i chyba bym się nie zamienił.
- Malgosiaczek_27
Hucule, pozostając przy motoryzacyjnych porównaniach, to cała nasza dyskusja z Tobą wygląda mniej więcej tak...
-Panie władzo ja, wiem że byłem pijany, miałem łyse opony i zepsute światła, ale on miał zepsutą wycieraczkę...!
-Ale Pańskie przewinienie jest większe i poważniejsze...
-Ale on miał zepsutą wycieraczkę...
-Ale Pana wykroczenie mogło mieć gorsze skutki, dla zdrowia i życia również innych...
-Ale on miał zepsutą wycieraczkę!!!

-Panie władzo ja, wiem że byłem pijany, miałem łyse opony i zepsute światła, ale on miał zepsutą wycieraczkę...!
-Ale Pańskie przewinienie jest większe i poważniejsze...
-Ale on miał zepsutą wycieraczkę...
-Ale Pana wykroczenie mogło mieć gorsze skutki, dla zdrowia i życia również innych...
-Ale on miał zepsutą wycieraczkę!!!

Dyskusja ze mną wygląda tak, że jeśli byłem naprawdę pijany, miałem łyse opony i zepsute światła, to nie czepiam się w tym momencie cudzych lepszych, czy gorszych wycieraczek. I w temacie WP naprawdę nie mam nic więcej do powiedzenia po raz n-ty. Uciekam nie ze strachu, tylko ze znużenia. Tu cała para idzie w gwizdek. Zauważam też z satysfakcją, że niektóre głośne gwizdki zamilkły. Może myślą 

A do kogo to jest o tych autorytetach?