Mozart
Re: Mozart
Głupich pomysłów ciąg dalszy 

- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Fajowa! Fajnie, że Moziu ma towarzystwo, naszemu Karbonisku też by się bardzo przydało, ale jeszcze musi poczekać....
Pozdro spod K-owa
ilona

Pozdro spod K-owa
ilona
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Nie nie, to na razie nie jest jeszcze towarzystwo dla Mozarta 
Psa za moim wstawiennictwem adoptowała siostra, więc to ona jest prezesem imprezy
będziemy mieli psiapsułę na dojazdy, ale nie w domu.

Psa za moim wstawiennictwem adoptowała siostra, więc to ona jest prezesem imprezy

będziemy mieli psiapsułę na dojazdy, ale nie w domu.
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Super laska
Ja mam słabośc do buldożków, zaczęły mi się podobać
Nie wiem nawet kiedy to się stało. Spotkałam kiedyś w Lasku Bródnowskim takiego kawalera, tez był mieszanką choć wierniejszą
i był taki mocno umięśniony, świetnie się z Cygą tarzali; jedna z lepszych jej zabaw z innym psem jak nie najlepsza. Może dlatego tak je polubiłam?
albo tak to sobie tłumaczę
Trochę mi głupio, bo słyszałam, że ta rasa nie dosięga sobie pod brzuch i nie moze sama się umyć/wylizać itp.
ale lubię ją i już 

Trochę mi głupio, bo słyszałam, że ta rasa nie dosięga sobie pod brzuch i nie moze sama się umyć/wylizać itp.

Ja też mam do nich słabość - są po prostu diabelnie urokliwe, chociaż dziwaczne. Tylko jednego mi szkoda - wszystkich tych problemów wynikających z brachycefaliczności kufy.miszakai pisze: ale lubię ją i już
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Fajna jest- hmm co się dzieje mi się zaczynają podobać małe pieski 

Ostatnio udzielam się pod hasłem "pomogę ci wybrać psa". I kolejna osoba zgłosiła się do mnie z prośbą o pomoc w wybraniu psa z adopcji. I nagle okazuje się z rozmów, że są ludzie, którzy chcieliby adoptować psa, ale nie wiedzą, jakiego.
Aż się zastanawiam, czy w ramach stowarzyszenia nie otworzyć takiego "kącika porad"
przy współpracy z naszym TOZem. Tym razem szukam psiaka na miarę dla niepełnosprawnej dziewczyny, która marzy o psie, ale ma oczywiście specyficzne warunki i musi to być pies dobrze pod nią "dobrany".
Aż się zastanawiam, czy w ramach stowarzyszenia nie otworzyć takiego "kącika porad"

A dla mnie to małe suczątko wygląda jak boston terier.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
To znowu my. My i sześćdziesięcioro dzieci 
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 172&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 172&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;