Międzynarodowa Katowice 26 - 28 Marzec 2010
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Międzynarodowa Katowice 26 - 28 Marzec 2010
Do obejrzenia reszty fotek z wystawy zapraszam na blog Uchatego oraz Hodowli Poszły w Las 

Danusia - Mahon byl wystawiany w klasie uzytkowej.
BasiaM - dzieki za zdjecia.
BasiaM - dzieki za zdjecia.

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Ja się właśnie upomniałam u Karoliny na gg o zdjęcia. U mnie wszystko wyszło ciemne.... 

Natalia i Nero
A czy ktoś ma zdjęcia nadające się na płytkę?
Interesuje mnie Czart i Cytra z Beskidzkich Wysp, i Archibald Nevdek.
Interesuje mnie Czart i Cytra z Beskidzkich Wysp, i Archibald Nevdek.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
to może ja swoje wkleję:
Aniu mam Cytrę (2 foty głowa i całość) dobre na płytkę, Czarta też , Archibald mam ale takie se
Aniu mam Cytrę (2 foty głowa i całość) dobre na płytkę, Czarta też , Archibald mam ale takie se

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Po wystawie w Katowicach stwierdziłam, że w takim miejscu z taką "mini" lampą nie mam co szukać
Ja osobiście nie lubię halowych wystaw jak jestem to tylko towarzysko, albo robić fotki do płytki
ale jak robić fotki jak taka hala a światło do kitu - chyba z oszczędności nie włączają całego oświetlenia.

Ja osobiście nie lubię halowych wystaw jak jestem to tylko towarzysko, albo robić fotki do płytki

No to już coś się wybierze
Super! 

Zanim wkleimy te kilka zdjęć na których coś widać to chcielibyśmy pogratulować wszystkim uczestnikom. A szczególnie koledze Teodorowi ukończonego championatu.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Serdeczne gratulacje dla wszystkich ogarków uczestniczących w Katowickiej zabawie!
Największe dla zwycięzców, ale również dla tych, które pokonały jakiś szczebel w swoim życiu, poznały jak wygląda zwariowany dla ich opiekunów dzień, gdy spotykają się w jednym miejscu, gadają, oglądają inne ogarki i nie pozwalają swoim na swobodne zapoznanie się i zabawę. Gratulacje dla Bursztynka, najmłodszego debiutanta, jak również dla wszystkich pozostałych ogarków i ludzi, co to pierwszy raz... Debiut w hali to trudne zadanie i fajnie, że wszyscy temu sprostali. Brawo!

Największe dla zwycięzców, ale również dla tych, które pokonały jakiś szczebel w swoim życiu, poznały jak wygląda zwariowany dla ich opiekunów dzień, gdy spotykają się w jednym miejscu, gadają, oglądają inne ogarki i nie pozwalają swoim na swobodne zapoznanie się i zabawę. Gratulacje dla Bursztynka, najmłodszego debiutanta, jak również dla wszystkich pozostałych ogarków i ludzi, co to pierwszy raz... Debiut w hali to trudne zadanie i fajnie, że wszyscy temu sprostali. Brawo!