Przeglądałam stronkę Waszą, fajnie że również o brata zadbaliście

Gdzieś znalazłam literówkę, nawet wypisałam aby Wam podesłać info, ale kartkę gdzieś mi ktoś zabrał z biurka

O bardzo proszę o pomoc w sprawie literówek!kasiawro pisze:Piękna kartka świąteczna!!!
Przeglądałam stronkę Waszą, fajnie że również o brata zadbaliście.
Gdzieś znalazłam literówkę, nawet wypisałam aby Wam podesłać info, ale kartkę gdzieś mi ktoś zabrał z biurka.
Reklama to nie wszystko, ja też nie jestem zwolennikiem FB więc doskonale Ulę rozumiemPaulina_T pisze: Tak, o brata zadbaliśmy, bo proszę Ulę od pół roku, żeby choć na fb zrobiła mu fanpage'a, ale bez skutku.![]()
??kasiawro pisze: Reklama to nie wszystko, ja też nie jestem zwolennikiem FB więc doskonale Ulę rozumiem.
Ulcia, nie ma za co dziękować! Cała przyjemność po mojej stronie. Miałam czas, więc się tym zajęłam, zresztą ja bardzo lubię takie zajęcia. To takie moje drugie hobby, zaraz po psachUla pisze:Wielkie stokrotnie dzięki dla Właścicieli Klarci![]()
![]()
Pancia od braciszka wyjątkowo anty FB jeżeli chodzi o wykorzystywanie dobrodziejstwa tego portalu
Ale pracujemy nad tym i obiecuje daleko idąca poprawę
Sama jestem w szoku! Ona ma 11,5 roku! Jej mama w wieku 10 lat to już tylko grzecznie spacerowała, stateczna i poważna pani była, a Lubcia nadal myśli, że ma 1,5 rokuUla pisze:podziwiam kondycję Lubci
![]()
![]()
Heh, to tylko trochę tłuszczyku na zimę.Ula pisze:Przyszła mamcia już troszkę krąglejsza - albo się mi wydaje