są już szczeniaki!!! ogary z rodowodem
- daxa_ola
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: są już szczeniaki!!! ogary z rodowodem
to zapraszamy do Ożarowa 

Bardzo dziękuję za gościnę!
Przepraszam, że tak pojechałam właściwie bez pożegnania ...jak piesek Pawłowa - jak już wsiadłam do samochodu to bodziec -reakcja i wystartowałam
Także mam nadzieję do rychłego zobaczenia i dziękuję Wam wszystkim za miłe popołudnie
Sernik jak skonsultuję z mamą to wrzucę na jakiś wątek kulinarny. Coś chyba robię nie tak bo się kiepsko ścina...ale może się wyrobię.
A teraz kilka moich fotek, niewiele i część niewyraźnych ale nie było z czego wybierać bo niestety siadła bateria
Maluchy faktycznie zaspane ale troszkę się rozkręciły

Seria sparowana

" Ojcze, wuju...."

Nowe pokolenie tropowców

Przepraszam, że tak pojechałam właściwie bez pożegnania ...jak piesek Pawłowa - jak już wsiadłam do samochodu to bodziec -reakcja i wystartowałam

Także mam nadzieję do rychłego zobaczenia i dziękuję Wam wszystkim za miłe popołudnie

Sernik jak skonsultuję z mamą to wrzucę na jakiś wątek kulinarny. Coś chyba robię nie tak bo się kiepsko ścina...ale może się wyrobię.

A teraz kilka moich fotek, niewiele i część niewyraźnych ale nie było z czego wybierać bo niestety siadła bateria

Maluchy faktycznie zaspane ale troszkę się rozkręciły

Seria sparowana

" Ojcze, wuju...."

Nowe pokolenie tropowców

- daxa_ola
- Kontakt:
nie ma za co. Człowiek jak taką masę ogarów widzi to może odjeżdżać w lekkim szoku
Super zdjęcia. To z tatą i wujkiem ekstra

Super zdjęcia. To z tatą i wujkiem ekstra
O jak fajnie, że są już zdjęcia
dobrze jeszcze raz móc popatrzeć na psianie
Dziękuję gospodarzom i gościom za przemiłe spotkanie

Dziękuję gospodarzom i gościom za przemiłe spotkanie

Byleby w sercu ciągle maj!
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Super maluchy
Tatuś z wujkiem wymiatają
- oczka po mamusi czy po tatusiu

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- daxa_ola
- Kontakt:
oczka chyba nie będą zupełnie jasne, choć jeszcze nie do końca to widać. 3 psiaki są zdecydowanie w typie umaszczenia jak mama. One pewnie będą miały oczy po niej.
Pozostałe po Fiordzie, czyli też ciemnawe
Pozostałe po Fiordzie, czyli też ciemnawe
- ania N
No w końcu dotarłam do domu i dorwałam się do ogarkowa.
Zdjęcia super, maluchy też . Dziękujemy za miłą gościnę , od takiej ilości czapraków mogło się zakręcić w głowie.
Tatuś Fiord zachwycony szczeniakami najpierw nieśmiało zerkał, potem pomału podchodził a jak już się dało obwąchać to nie odstępował maluchów.
Obiecuję wydrzeć jakieś foty ze swojego aparatu choćby siłą.

Zdjęcia super, maluchy też . Dziękujemy za miłą gościnę , od takiej ilości czapraków mogło się zakręcić w głowie.

Tatuś Fiord zachwycony szczeniakami najpierw nieśmiało zerkał, potem pomału podchodził a jak już się dało obwąchać to nie odstępował maluchów.

Obiecuję wydrzeć jakieś foty ze swojego aparatu choćby siłą.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ania N
Ranyyy mam tyle zdjęć że nie wiem co wybrać.
To może chociaż kilka wieczorową porą.
zakładeczka pozujemy ... zafascynowany wujek oko w oko o rany kto to ... podekscytowany Fiord przechodził samego siebie w robieniu ozdobnych wstążek
no to na
dzisiaj tyle.
To może chociaż kilka wieczorową porą.

zakładeczka pozujemy ... zafascynowany wujek oko w oko o rany kto to ... podekscytowany Fiord przechodził samego siebie w robieniu ozdobnych wstążek

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
Chyba jajka w oko...bo tak się rzucają trochęania N pisze: oko w oko

Super te fotki z Jurkiem